26. 05. 2020 - 21:49
POTVRĐENO! ĐOKOVIĆ I IVANIŠEVIĆ ZAJEDNO NA TURNIRU: Evo u kom...
907
Shares
POTVRĐENO! ĐOKOVIĆ I IVANIŠEVIĆ ZAJEDNO NA TURNIRU: Evo u kom gradu će igrati

POTVRĐENO! ĐOKOVIĆ I IVANIŠEVIĆ ZAJEDNO NA TURNIRU: Evo u kom gradu će igrati

26. 05. 2020 - 21:49
0
Shares

Đoković je nedavno najavio Adria Tour koji će organizirati seriju regionalnih turnira humanitarnog karaktera. Najbolji tenisač svijeta tako će okupiti brojne teniske zvijezde u regionalnom Adria Touru, koji će se od 13. lipnja do 5. srpnja održati u pet gradova.

Među njima je i Zadar, koji ovaj događaj smatra izvrsnom ponudom za početak turističke sezone. Đoković je na najavnoj presici rekao kako bi na turniru mogao zaigrati i Goran Ivanišević.

"Kroz tjedan će se igrati svojevrsne kvalifikacije za vikend završnicu u koju onda idu finalisti ili sam pobjednik, a nadamo se i ženskom turniru, parovima, miks parovima, pa i mečevima legendi kao što je Goran Ivanišević", rekao je Đoković.

novaksss

Novak je u ponedjeljak pred novinarima potvrdio da će u Beograd stići Dominic Thiem, Alexander Zverev i Grigor Dimitrov, koji je, pak, zasad jedini od ove trojke siguran za hrvatski dio Adria Toura.

Đoković je izrazio nadu da će sve to uživo moći gledati i publika, a nje će, kako stvari stoje, u Zadru definitivno biti.

djokovicivanisevic

''Dobili smo potvrdu da će se moći popuniti polovica kapaciteta stadiona, ali nadamo se da će kroz mjesec dana moći i više'', rekao je Goran Ivanišević za Narodni radio.

Učitaj još novosti