26. 05. 2020 - 08:24
Milinović: Uskoro potvrda da Đoković dolazi u Banjaluku
907
Shares
Milinović: Uskoro potvrda da Đoković dolazi u Banjaluku

PREDSJEDNIK TENISKOG SAVEZA RS

Milinović: Uskoro potvrda da Đoković dolazi u Banjaluku

26. 05. 2020 - 08:24
0
Shares

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović izjavio je da bi do kraja sedmice trebalo da budu otklonjene sve dileme u vezi sa dolaskom Novaka Đokovića u Banjaluku 3. i 4. jula na humanitarni teniski turnir "Adrija tur".

"Radimo na usaglašavanju svih detalja u vezi za održavanjem ovog prestižnog turnira u Banjaluci i u toku ove sedmice ćemo razgovarati o otklanjanju svih dilema. Uopšte ne sumnjam da će Banjaluka biti jedan od domaćina kao što je predviđeno", rekao je Milinović za "Glas Srpske".

Najbolji teniser svijeta u ponedjeljak je u Beogradu detaljnije upoznao javnost sa regionalnim projektom, navodeći da su turniri u Beogradu i Zadru sigurni, a da se čeka potvrda turnira u Banjaluci i Crnoj Gori.

"Lično želim da tamo igramo, ali zbog kasnog početka organizacije, te dve lokacije još nisu sigurne, ali radimo na tome. Imamo saradnju sa lokalnim federacijama, koji će organizovati turnire za mlađe i nižerangirane igrače i ko osvoji, igraće sa nama tokom vikenda", rekao je Đoković.

Organizator turneje je "Adrija tur" odnosno Fondacija Novaka Đokovića, a Teniski savez Republike Srpske, kao i svi savezi u regionu partner.

Đoković je saopšto da će od igrača iz svjetskog vrha nastupiti Dominik Tim, Grigor Dimitrov i Aleksandar Zverev.

Učitaj još novosti