25. 05. 2020 - 21:15
Veliki gest dugogodišnjeg člana kluba oduševio sve u FK...
907
Shares
Veliki gest dugogodišnjeg člana kluba oduševio sve u FK Sarajevo: Obradovani bordo mališani

HASAN IBRAHIMPAŠIĆ POKAZAO VELIKO SRCE

Veliki gest dugogodišnjeg člana kluba oduševio sve u FK Sarajevo: Obradovani bordo mališani

25. 05. 2020 - 21:15
0
Shares

Početkom proteklog mjeseca FK Sarajevo je posjetio svoje najstarije članove, a sada je čelnike kluba s Koševa obradovao potez jednog od njih.

U pitanju je Hasan Ibrahimpašić, koji je, kako kažu iz bordo kluba, pokazao da mu je je opšte blagostanje važnije od individualnog.

Dugogodišnji član FK Sarajevo Hasan Ibrahimpašić, pokazao je koliko je jaka veza između navijača. Sretan zbog znaka pažnje koji je dobio u okviru akcije usmjerene prema najstarijim članovima kluba, htio je razveseliti i druge.

Novčanom donacijom omogućio je da klub obraduje one najmlađe – mališane koji vole bordo boju.

Uz pomoć novčanih sredstava, te aktivnog angažmana sponzora i partnera kluba, uspješno je realizovana još jedna akcija.

Posjećeni su vlasnici bijelih članskih kartica “Naša zakletva” rođeni 2010. godine i kasnije koji zbog pandemije većinu vremena provode kući, te su im uručeni prigodni pokloni.

Uz pomoć partnera Svjetlostkomerc napravljene su posebno dizajnirane puzzle i bojanke, uz koje su iz bordo kluba mališanima poslali i bojice – iako, kako kažu iz Sarajeva, znaju da svaki crtež treba biti u samo jednoj boji – onoj najljepšoj, bordo!

Kompanija Orbico do sada je podržala sve akcije kluba, a tako je bilo i ovaj put. Wedel čokolade iz prodajnog asortimana kompanije, obradovale su najmlađe zaljubljenike u bordo boju, a Pringles čips neizostavna je grickalica za mališane.

Domaća kompanija Sarajevski kiseljak vjerni je prijatelj kluba već godinama. Sa Jana ledenim čajem koji se našao u poklon paketu, mališanima je zagarantovano osvježenje prepuno vitamina.

Kompanija Franck koja je i do sada aktivno pomagala FK Sarajevo, nije učinila iznimku niti ovaj put. Tako su se Pombears grickalice, omiljene velikom broju mališana, našle u njihovim domovima.

Posljednji, ali ne najmanje važan dio poklona bilo je pismo igrača i stručnog štaba FK Sarajevo. Svih 150 primjeraka ručno je potpisao kapiten Krste Velkoski, uz zahvalu na dosadašnjem odgovornom ponašanju uslijed pandemije, te najljepšim željama za predstojeći period.

“Nažalost, uslijed situacije u kojoj se nalazimo poklone za članove sa mjestom prebivališta van Bosne i Hercegovine nije bilo moguće poslati. Članovima se najiskrenije izvinjavamo, te obavještavamo da ćemo to nadoknaditi u akcijama koje slijede”, poručili su iz FK Sarajevo.

Učitaj još novosti