25. 05. 2020 - 19:43
PREBOLJELA FUDBALERA, DANAS IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD! Pamela...
907
Shares
PREBOLJELA FUDBALERA, DANAS IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD! Pamela fotografijom oborila internet, a čak nije ni htela da bude PROVOKATIVNA

LIJEPA PLAVUŠA

PREBOLJELA FUDBALERA, DANAS IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD! Pamela fotografijom oborila internet, a čak nije ni htela da bude PROVOKATIVNA

25. 05. 2020 - 19:43
0
Shares

Pamela Anderson redovno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje dobar izgled u 52. godini.

Jedna od najatraktivnijih dama ikada takođe pokazuje i da se oporavila od ljubavnog užasa, kako ga je okarakterisala, koji je imala s francuskim fudbalerom Adilom Ramijem.

Mada joj se koža gotovo ni ne vidi, Andersonova je za kratko vrijeme prigrabila veliki broj "lajkova" fotografijom koja je ispala izazovna, mada se za to nije ni potrudila.

Prethodnih godina je Pamela imala turbulentan ljubavni život, pogotovo s Ramijem kog je optužila da ju je varao čak dvije godine, podsjeća Blic.

pamelaadil

- Teško je prihvatiti posljednje dvije godine mog života, jer je svi bila laž. Prevarena sam, "navučena" da vjerujem... Bili smo u velikoj ljubavi? Očajna sam zbog saznanja u posljednjih nekoliko dana, taj čovjek je živio dvostruki život. Šalio se na račun saigrača koji imaju djevojke u stanovima blizu sopstvenog doma gdje su žena i djeca. Nazivao je takve ljude čudovištima? Ali ovo je gore, on je lagao sve žive. Kako je moguće da kotrolišeš dva srca i uma dvije žene u isto vrijeme, sigurna sam da je bilo drugih. On je čudovište - poručila je tada Pamela.

Učitaj još novosti