23. 05. 2020 - 19:48
KOBI U CRVENO-BIJELOM DRESU? Nudili mu 60 MILIONA EURA,...
907
Shares
KOBI U CRVENO-BIJELOM DRESU? Nudili mu 60 MILIONA EURA, skupocjenu vilu, jahtu i privatni AVION za koje ne bi dao NI EURO

KOBI U CRVENO-BIJELOM DRESU? Nudili mu 60 MILIONA EURA, skupocjenu vilu, jahtu i privatni AVION za koje ne bi dao NI EURO

23. 05. 2020 - 19:48
0
Shares

Da li ste znali da je Kobi Brajant mogao da obuče crveno-bijeli dres? Doduše ne Zvezdin, već od Olimpijakosa!

Grci su bili spremni da izdvoje nevjerovatnu svotu novca za slavnog košarkaša. Braća Angelopulos su spremili 60 miliona eura kako bi privoljeli Kobija u Grčku! 

Te davne 2009. godine su Grci žestoko zagrizli za tadašnju NBA zvijezdu, a Olimpijakos nije spremio samo "džak para" za Brajanta, već bi mu izgradili vilu na Mediteranu, a klub bi pokrio sve poreze i takse, dobio bi i svog batlera, brod sa posadom, ličnog vozača, jahtu, privatni avion, cijeli mogući paket, pisao je "ESPN" 2008. godine!

kobe

Čak je Olimpijakos bio spreman da isplati u potpunosti njegovog menadžera, a njegovoj djeci bi bilo obezbjeđeno privatno obrazovanje, a za koledž ne bi ni brinuli pošto bi sve bilo plaćeno!

Olimpijakos bi izgradio i novu halu (15-20 hiljada mjesta) samo da bi se Kobi osjećao kao u NBA ligi, a nova hala bi značila i izgradnju novog trening centra koja bi pratila principe iz NBA lige, prenosi "talkbasket".

Ipak, Kobi je odlučio da ostane u Americi gdje je ipak veću svotu novca zarađivao, ali zamislite da je prihvatio ovu ponudu Grka, te da je igrao protiv Partizana u Evroligi 2009. godine!

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti