19. 05. 2020 - 15:25
Počinje nova era: Newcastle u naprednim pregovorima s odličnim...
907
Shares
Počinje nova era: Newcastle u naprednim pregovorima s odličnim napadačem, šeik ne štedi nimalo

LOZANO STIŽE MEĐU SVRAKE?!

Počinje nova era: Newcastle u naprednim pregovorima s odličnim napadačem, šeik ne štedi nimalo

19. 05. 2020 - 15:25
0
Shares

Newcastle United mogao bi biti hit ljeta kad su u pitanju transferi nogometaša, jer dok drugi režu troškove na sve strane, Svrake se spremaju renovirati svlačionicu od temelja. Prvi potpis navodno već je spreman, sve što se čeka jest konačna potvrda prenosa vlasništva kluba iz ruku zloglasnog Mikea Ashleya u one Amande Staveley, koja bi potom trebala predati ključeve saudijskom princu.

Kad se finiširaju posljednji detalji tog posla, Newcastle bi trebao predstaviti prvo pojačanje u eri saudijskog investicijskog fonda koji će preuzeti brigu o slavnom premierligašu te ga pretvoriti u jedan od najbogatijih klubova svijeta u godinama koje su pred nama.

Riječ je o Napolijevom napadaču Hirvingu Chuckyju Lozanu, tvrdi španski Todo Fichajes, a isti medij navodi kako su klubovi u naprednim pregovorima te da bi Talijani htjeli vratiti što više je moguće od 50.000.000 eura koliko su uložili u Meksikanca prošlo ljeto.

Lozano je stigao u Europu 2017. godine i potpisao za PSV, koji je odabrao ispred Manchester Uniteda, a u 60 utakmica u nizozemskoj prvoj ligi zabio je 34 gola.

Lani u ljeto preselio je u Serie A u velikom transferu, ali započeo je samo osam utakmica za Napoli u tekućoj sezoni, zabio tek dva gola i jednom asistirao.

Posljednji put startao je utakmicu u prosincu prošle godine, što znači kako je kod novog šefa Gennara Gattusa samo jedanput igrao od prve i to u kupu. West Ham, Everton i Manchester United spominjali su se u proteklih godinu dana kao mogući kupci, ali otkad je Newcastle postao ozbiljniji tržišni igrač ulaskom saudijske love u klub, Svrake su postale vodeći kandidat u utrci za njegov potpis.

Newcastleov aktualni šef, Steve Bruce, raspitivao se na jugu Italije i za Lozanove suigrače Koulibalyja, Allana i Mertensa, ali čini se kako od njih trojice neće biti ništa..

Učitaj još novosti