18. 05. 2020 - 09:20
ZVANIČNO! Barcelona i Juventus dogovorili transfer trojice...
907
Shares
ZVANIČNO! Barcelona i Juventus dogovorili transfer trojice igrača, među njima i BH ZMAJ!

ZVANIČNO! Barcelona i Juventus dogovorili transfer trojice igrača, među njima i BH ZMAJ!

18. 05. 2020 - 09:20
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

List Sport objavio je danas da je došlo do načelnog dogovora u velikom transferu igrača između Juventusa i Barcelone.

Talijanski prvak je dugo zainteresiran za Barcina braniča Nelsona Semeda koji je jedan od njezinih najkonstantnijih igrača i mogao bi sljedeće sezone zaigrati u Italiji. Kako piše Sport, Barcelona je načelno pristala na ponudu od 25 milijuna eura te još dva igrača.

screenshot-12

Iz Torina bi prema Barceloni trebali krenuti Miralem Pjanić i Mattia De Sciglio koji su navodno već pristali na Barcine uvjete i nemaju ništa protiv transfera. Barca je pristala i na novčani iznos, a jedino što je preostalo prije finalizacije transfera je dogovor Semeda i Juventusa oko ugovora.

To navodno ne bi trebao biti problem i za očekivati je da će do razmjene igrača uz ponešto novca i doći čim se otvori prijelazni rok. Hoće li ga biti na ljeto ili će biti pomaknut, još nije poznato.

Novac od ovog transfera Barca bi onda preusmjerila u dovođenje Lautara Martineza iz Intera koji je najveća želja kluba s Nou Campa, ali pitanje je hoće li se uspjeti dogovoriti s Talijanima. Argentinac ima odštetnu klauzulu od 111 milijuna eura koju je Barca bila spremna platiti, ali nakon što je izbila kriza stvari su se promijenile.

Inter je svjestan da neće za njega moći dobiti toliko novca, a i da je Martinez jako zainteresiran za transfer. Predviđa se da će Talijani znatno sniziti cijenu, a Barca je navodno spreman platiti 60 milijuna eura i pod račun staviti i Artura Vidala.

Sport.ba/Index

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti