07. 05. 2020 - 19:28
AFERA KOJA JE DANAS POTRESLA PLANETU Jedan od najboljih...
907
Shares
AFERA KOJA JE DANAS POTRESLA PLANETU Jedan od najboljih sportista ikada i kojeg svi volimo suočen sa skandalom života

I LEBRON VARAO SUPRUGU?!

AFERA KOJA JE DANAS POTRESLA PLANETU Jedan od najboljih sportista ikada i kojeg svi volimo suočen sa skandalom života

Sport.ba
07. 05. 2020 - 19:28
0
Shares

U NBA izgleda da nikad nije dosadno. Tri NBA tima u petak se vraćaju u trenažni proces u svojim trening centrima. To su Portland Blejzersi našeg Jusufa Nurkića, te Denver Nagetsi i Hjuston Roketsi. 

- Očekujemo da sve bude u redu, našim momcima omogućit ćemo najbolje i najsigurnije uvjete, rekao je izvršni direktor Roketsa Ted Braun (Tad Brown). 

I dok se čeka da ekipe krenu s treninzima, u centru pažnje sada je ponajbolji igrač ikada LeBron James. Superstar Lakersa našao se u centru skandala jer je na Instagramu rečeno da vara suprugu, Savannah Brinson. Informaciju je na tu društvenu mrežu pustila Erza Haliti, supruga NFL zvijezde Nicka Vannetta, koja je prije nekoliko dana objavila među svojim "pričama" sljedeće rečenice:

5557fe46db594ca7000f

Foto: Instagram

"Jesam li jedina koja nisam voljela LeBrona Jamesa? Ah, pretpostavljam da nikada nisam voljela muškarce koji varaju svoje supruge, pogotovo sa Sofijom Jamorom". Haliti je u toj objavi odmah i razotkrila s kime LeBron James navodno vara ženu, a medijska se prašina podigla uprkos tome što je tu "instagramsku priču" nedugo potom obrisala, a profil zaključala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said ????????‍♀️ @revolve

A post shared by fia (@sofiajamora) on

Jamora je prije tri dana na Twitteru odgovorila objavom u kojoj je navela da "ljudi ne razumiju koliko njihove riječi mogu boljeti", ali je taj status naposljetku maknula jer su je u komentarima preplavili upiti o tajnoj vezi s jednom od najvećih sportskih zvijezda današnjice.

LeBron James u međuvremenu nije se očitovao o ovoj škakljivoj temi, a američki mediji ovih dana pokušavaju doprijeti do Haliti i doznati što ju je navelo da javno slavnoga košarkaša ocrni kao nevjernog tipa, odakle joj te infomacije.

Podsjetimo, James s još od 2013. godine nalazi u braku sa Savannah Brinson, djevojkom koju je zavolio još kao srednjoškolac, a par je u međuvremenu dobio troje djece. Jamora je 23-godišnja manekenka koju na Instagramu prati gotovo tri miliona ljudi, a mnogima je u oko upalo kako se povremeno na svome profilu na Instagramu hvali boravkom u dvorani Staples, domu Los Angeles Lakersa. 

Učitaj još novosti