07. 05. 2020 - 13:33
Supruga našla NFL zvijezdu U KREVETU S BRATOM I 2 ŽENE:...
907
Shares
Supruga našla NFL zvijezdu U KREVETU S BRATOM I 2 ŽENE: Uperila mu pištolj u glavu, POLICIJA ZATEKLA UŽAS

Supruga našla NFL zvijezdu U KREVETU S BRATOM I 2 ŽENE: Uperila mu pištolj u glavu, POLICIJA ZATEKLA UŽAS

07. 05. 2020 - 13:33
0
Shares

Neviđena porodična drama Erla Tomasa i to na dan njegovog rođendana

NFL zvezda Baltimor Rejvensa Erl Tomas našao se u velikom problemu, pošto je uhvaćen od strane svoje supruge u krevetu sa drugom ženom. Kako prenosi TMZ, ona je teško to podnijela, pa je uzela pištolj svog muža i pucala u njega.

On može da bude sretan što je živi, jer mu je pištolj bio uperen u glavu.

Policija u Ostinu dobila je poziv za nerede u 03.41, a kada su stigli na lice mjesta zatekli su nevjerovatnu scenu. Nina Tomas, supruga NFL zvezde jurila je svoj supruga, koji je bio bez majice i u ruci je imao pištolj i bježao oko vozila.

Nina je policiji objasnila da je Erl stigao u njihovu kuću ranije i da je su imali svađu jer je NFL igrač konzumirao alkohol. Njega je kasnije pokupio njegov brat Set Tomas, ali je ona odlučila da ga prati, pa se ulogovala na njegov Snepčet nalog i zatim saznala da ima snimak njegovog seksa sa drugom ženom.

Istog momenta uzela je njegov pištolj i pozvala tri prijateljice, u nameri da ga uplaši, kako je rekla.

Kada je stgila na lokaciju na kojoj je bio njen suprug, imala je šta i da vidi. On i njegov brat bili su u krevetu sa još dvije žene.

U tom momentu je izvadila pištolj i prislonila ga na glavu svog muža. Navodno je mislila da u pištolju nema municije, ali policija je kasnije objasnila da je jedan metak bio u pištolju, spreman da opali, a navodno je prst Nine bio na obaraču.

NFL zvijezda je uspjela da se odbrani i da oduzme pištolj svojoj supruzi. Jedna od Nininih prijateljica imala je sa sobom nož i bila je agresivna tokom čitavog haosa i borbe oko pištolja, a vjerovatno je na kraju taj nož i završio kod žene NFL igrača koja je pokušala njime da naudi svom suprugu zbog prevare.

Policija je zatim uhapsila Ninu Tomas i sve njene prijateljice, dok Erl Tomas nije uhapšen, a on sam se oglasio na svom Instagramu, svjestan da će se vijest pojaviti na TMZ-u i rekao je da ovo očigledno nije ono što je želio za svoj rođendanski doručak.

Učitaj još novosti