07. 05. 2020 - 11:58
JELENA NIŠTA NIJE ZNALA, NOVAKOVA MAJKA OTKRILA NJEGOVU TAJNU:...
907
Shares
JELENA NIŠTA NIJE ZNALA, NOVAKOVA MAJKA OTKRILA NJEGOVU TAJNU: Očekujemo njenu reakciju

JELENA NIŠTA NIJE ZNALA, NOVAKOVA MAJKA OTKRILA NJEGOVU TAJNU: Očekujemo njenu reakciju

07. 05. 2020 - 11:58
0
Shares

Dijana Đoković, majka Novaka Đokovića, prije nekoliko dana ganula je Srbiju emotivnom ispovijesti u premijernoj epizodi serijala „Majke šampioni” koji se emituje na TV Arena sport.

Dijana je iznijela detalje koje javnost do sada nije znala o najboljem sportisti svijeta. Na primjer, o ljubavnom životu Novaka Đokovića, vrlo se malo zna. Šira javnost kao njegovu izabranicu srca poznaje samo Jelenu, a majka najuspešnijeg tenisera planete, otkrila je sa kim je Nole bio u vezi prije sadašnje supruge.

- Kao mladić koji se bavi ovim poslom nije imao vrijeme za neko zabavljanje, jer je bio više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Tada su bili i klinci, kasnije je došla Jelena i mislila sam da će biti isto. Bio je klinac s 18 godina, ali je pobio moje mišljenje da će sačakti još malo i oženio se Jelenom. Druge nisam upoznala - kazala je Dijana.

majka1

Foto: Instagram

Ona je dodala da Jelena sada obavlja sve poslove koji su bila njena obaveza dok je Nole bio momak, u smilu kuvanja, raspremanja, čišćenja...

- Prirodno je kada se vjenčaš da žena preuzma određene stvari koje sam ja radila, drugačije ne bi bilo normalno. Ne miješam se u njegov život. Oni na žalost nisu ovdje, rijetko se viđamo. Oni su stvorili svoju porodicu, svoju oazu. Postoje neka razmimoilaženja. Da li je to pitanje dece, odrastanja ili ishrane oko koje se baš ne slažem s njima, ali u prcipu na kraju uradi kako smatra da je ispravno.

Učitaj još novosti