06. 05. 2020 - 10:23
SLIJEDI NAJBOLJE, REDITELJ DŽORDANOVOG DOKUMENTARCA JOŠ NE...
907
Shares
SLIJEDI NAJBOLJE,  REDITELJ DŽORDANOVOG DOKUMENTARCA JOŠ NE VJERUJE DA JE 7. EPIZODA ODOBRENA Majk još nije ni odgledao epizodu?

SLIJEDI NAJBOLJE, REDITELJ DŽORDANOVOG DOKUMENTARCA JOŠ NE VJERUJE DA JE 7. EPIZODA ODOBRENA Majk još nije ni odgledao epizodu?

06. 05. 2020 - 10:23
0
Shares

Peta i šesta epizoda dokumentarnog filma o zlatnoj generaciji Čikago Bulsa i Majkla Džordana, otkrile su nove zanimljivosti vezane za dešavanja na terenu, ali i neke tamnije strane Džordanovog život.

screenshot-36

Naime, javnost je saznala da je Leteći tokom igračkih dana, a i kasnije imao problem s porcima, poput sklonosti kockanju i uživanju u alkoholnim pićima..

U sedmoj epizodi "Posljednjog plesa", koja će se emitovati sljedeće nedjelje, Džordan će biti prikazan u nimalo prijatnim izdanjima. U njoj će biti emitovan čuveni incident sa treninga, kada je Džordan udario Stiva Kera, ali i još neki kadrovi, za koje ni sam reditelj Džejson Hejr ne može da vjeruje kako su se tamo našli.

- Iznenadiće vas sljedeće epizode. Možda je Džordan preskočio sedmu epizodu, ne mogu da povjerujem da je nije povukao, rekao je Hejr gostujući u emisiji popularnog radijskog voditelja Dana Patrika.

screenshot-37

Reditelj dokumentrca koji je trenutno veliki hit i čija se svaka epizoda s nestrpljenjem isčekuje

- Kroz blago snimaka koje smo dobili od NBA lige vidjet ćemo kako je bilo igrati s Džordanom i kako je bilo igrati protiv njega. Ono što je Majkl radio, ne znam da li biste mogli i na treningu. Siguran sam da bi bilo zabavno gledati, ali ne i probati, jer je bilo teško. Želio je da ti treninzi budu teži od bilo koje utakmice, a to su bile devedesete u Istočnoj konferenciji, što znači da su bili više naporni i mentalno iscrpljujući nego što možeš da zamislite, rekao je Hejr pa dodao:

- Šokiran sam što je ESPN dopustio da zadržimo vokabular iz tih snimki i što je Michael dopustio da prikažemo kako se tada ponašao.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti