04. 05. 2020 - 20:26
MICHAEL JORDAN TEŠKO BOLESTAN?! Godinama krio od javnosti, ...
907
Shares
MICHAEL JORDAN TEŠKO BOLESTAN?! Godinama krio od javnosti,  EVO ŠTA GA ODALO (FOTO)

MICHAEL JORDAN TEŠKO BOLESTAN?! Godinama krio od javnosti, EVO ŠTA GA ODALO (FOTO)

04. 05. 2020 - 20:26
0
Shares

Fanovi legendarnog Michaela Jordana zabrinuti su zbog izgleda njegovih očiju tokom posljednjih intervjua.
Trenutno svijet uživa u serijalima "Posljednji ples" koji se emituje u čast velikog Jordana i u tom serijalu moguće je vidjeti neke stvari koje ranije nisu objavljivane, a tiče se bogate karijere nekadašnjeg košarkaša Chicago Bullsa, kao i njegovog privatnog života.

jordan2

Jordan gotovo uvijek ima "mutne" oči - crvenkaste i žućkaste tokom nedavno snimljenih intervjua i to bi mogao biit znak da Jordan ima ozbiljne zdravstvene probleme poput otkazivanja jetre ili žuitice.

"Znam da u ovom trenutku imamo puno drugih problema, ali je li još netko zabrinut zbog Jordanovih žutih očiju? Izgleda da mu jetra propada", napisao je jedan od fanova, zabrinut za zdravlje Jordana.

michael-jordan-810x457
Bilo je ogromnih nagovještaja da Jordan ima problema s alkoholom i neprospavanim noćima. Međšutim, oftamolog iz New Yorka smatra da se ne radi o nekoj bolesti.

Njujorški oftalmolog Gary S. Hirshfield objasnio je kako je “najčešći uzrok da bjelina očiju poprimi smeđu boju i ponekad mrlju u boji kod Afroamerikanaca melaninski pigment na površini tkiva oka, poznato kao skler i konjunktiva.” Hirschfield dodaje da je takvo stanje dobroćudno i da se “ponekad može pobrkati sa žutom bojom bjeloočnica koje mogu biti znak bolesti jetre”.
Izvor: sportsport.ba

Učitaj još novosti