03. 04. 2020 - 19:41
UEFA JE DONIJELA JASNE SMJERNICE ZA SVE ČLANICE, a samo ova...
907
Shares
UEFA JE DONIJELA JASNE SMJERNICE ZA SVE ČLANICE, a samo ova DRŽAVA IH NIJE ISPUNILA: Evo koja ih kazna čeka

UEFA JE DONIJELA JASNE SMJERNICE ZA SVE ČLANICE, a samo ova DRŽAVA IH NIJE ISPUNILA: Evo koja ih kazna čeka

03. 04. 2020 - 19:41
0
Shares

 

BELGIJCI su samo dan nakon UEFA-inih uputa udarili po svome.

Naime, u srijedu je UEFA na videokonferenciji savjetovala čelnicama 55 europskih nogometnih saveza da svoja prvenstva privedu kraju, kako god budu mogli.

Međutim, Belgija je proglasila prvaka po trenutačnoj tablici i tako naljutila krovnu europsku nogometnu organizaciju i njenog šefa, Slovenca Aleksandra Čeferina.

uefa

"Smatram da ova objava o završetku prvenstva nije dobra stvar. Solidarnost nije jednosmjerna ulica, ne možeš tražiti pomoć, a onda sam odlučivati što je najbolje za tebe. Belgija, ali i druge zemlje, koje smatraju da ne bi trebalo nastavljati prvenstvo, riskiraju da sljedeće sezone ostaju bez predstavnika u europskim natjecanjima. To mora svima biti jasno", rekao je na njemačkom ZDF-u pa nastavio:

"Nogomet bez navijača nije isti, ali je bolje to da se igra bez publike nego da se uopće ne igra. Ljudi žele pozitivnu energiju, pratit će oni utakmice i na TV-u, ako bude moralo tako. Europski kupovi igrat će se u srpnju i kolovozu, sigurno ih nećemo nastavljati u rujnu i listopadu",  zaključio je.
Izvor: index.hr

 

 

Učitaj još novosti