03. 04. 2020 - 12:44
ANA JE DONIRALA 35 RESPIRATORA, A SAD SE PONOVO OGLASILA I...
907
Shares
ANA JE DONIRALA 35 RESPIRATORA, A SAD SE PONOVO OGLASILA I RASPLAKALA SRBIJU: Evo o čemu se radi, TENISERKA PORUČILA OVO!

ANA JE DONIRALA 35 RESPIRATORA, A SAD SE PONOVO OGLASILA I RASPLAKALA SRBIJU: Evo o čemu se radi, TENISERKA PORUČILA OVO!

03. 04. 2020 - 12:44
0
Shares

Nekada najbolja teniserka svijeta se još jednom obratila Srbiji.

Ana Ivanović je nedavno donirala 35 respitora Srbiji u borbi sa korona virusom, a nakon tog humanitarnog čina je progovorila javno i odlučila da pošalje poruku Srbiji.

Tačnije odlučila je da podijeli sljedeću objavu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima. Mnogo vam hvala EXLRT, Execom, Udruženje reciklera Srbije, Prozone, Kalemegdan Development i Petite Genève Petrović. Vaša podrška je dragocena, jer ova vanredna situacija povećava ugroženost dece i njihovih porodica. I want to express my endless gratitude to my friends and partners who have responded to my call to help UNICEF. Thanks to your help we were able to procure the necessary medical equipment to help save lives in these difficult times due to the Corona virus pandemic. A big thank you to EXLRT, Execom, Serbian Recycler Association, Prozone, Kalemegdan Development and Petite Genève Petrovic. Your support is crucial, as this emergency increases the vulnerability of children and their families.

Objavu dijeli Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima - napisala je Ivanovićeva, te se zahvalila kompanijama koje su joj pomogle u donaciji.

ana2

 

Učitaj još novosti