03. 04. 2020 - 12:35
SMAILAGIĆ DONIO SRPSKU HRANU SAIGRAČIMA, GLEDALI GA S...
907
Shares
SMAILAGIĆ DONIO SRPSKU HRANU SAIGRAČIMA, GLEDALI GA S GAĐENJEM: Evo šta se desilo kad su probali BUREK, PA OVO JE HIT ( VIDEO)

SMAILAGIĆ DONIO SRPSKU HRANU SAIGRAČIMA, GLEDALI GA S GAĐENJEM: Evo šta se desilo kad su probali BUREK, PA OVO JE HIT ( VIDEO)

03. 04. 2020 - 12:35
0
Shares

Ponovo je na društvenim mrežama postao popularan video snimak kada je košarkaš Golden Stejta Alen Smailagić predstavio hranu svojih krajeva saigračima.

A probali su rukiji kao i on, Džordan Pul i Erik Paskal, dvojica Amerikanaca koji nisu imali prilike da se susretnu sa ovakvom hranom, barem ne u tom obliku.

Na samom startu dvojici američkih košarkaša nije bilo jasno zašto je jogurt gušći nego inače, da bi se potpuno zgrozili kada su vidjeli kako Smailagić isti konzumira dok jede pitu. Nešto uobičajno u Srbiji, očigledno ne preko bare - "Pićeš dok nisi završio, pićeš i žvakaćeš, to je bolesno", kazao je Pul.

Paskal je probao pitu sa mesom za koju nije bio gestikulacijom specijalno zainteresovan, ali je i Džordan Pul shvatio da mu se dopala i poručio mu: "To ti je već peto parče".

Ovako je išla "rasprava" Paskala i Smailagića.

- Da li je ovo hljeb - pitao je Erik Paskal kada je otvorio kutiju sa burekom.

- Ne, nego burek - kaže Smailagić.

A onda je Paskal opet pitao:

- To je kao neki hljeb?

A onda je opet Smailagić dodao:

- Ne, to je burek, kao pita sa mesom - kaže Smailagić.

Sada se Erik Paskal malo iznervirao:

- Zašto stalno pominješ to burek kao da znamo šta je - rekao je Paskal.

Učitaj još novosti