02. 04. 2020 - 19:48
VANESA TRAŽILA RAZVOD OD KOBIJA, A ONDA JE ON ZBOG NJE NAUČIO...
907
Shares
VANESA TRAŽILA RAZVOD OD KOBIJA, A ONDA JE ON ZBOG NJE NAUČIO DA RADI OVO: Čitav svijet se divio LEGENDARNOM KOŠARKAŠU!

VANESA TRAŽILA RAZVOD OD KOBIJA, A ONDA JE ON ZBOG NJE NAUČIO DA RADI OVO: Čitav svijet se divio LEGENDARNOM KOŠARKAŠU!

02. 04. 2020 - 19:48
0
Shares

U aprilu  2016 godineKobe i Vanessa Bryant 15. godišnjica vjenčanja. Kad se sada osvrnemo, nekako je ludo što su se Kobe i Vanessa vjenčali samo četiri dana prije početka NBA doigravanja 2001., koji je završen Lakersima osvajanjem NBA prvaka. Ali tada su odlučili zakačiti se i još su jaki svih ovih godina kasnije.

Kao što vjerovatno znate, brak nije uvijek bio lak za par. Skoro su prekinuli nakon što je Kobe optužen za se**ualni napad u Koloradu 2003. godine, a Vanessa je 2011. godine zapravo otišla toliko daleko da je zatražila razvod od Kobea. Kao službeni razlog željenog razvoda ona je navela "nepomirljive razlike", a brojni izvori su tada za TMZ Sports rekli da je nevjera bila u središtu njezine odluke da se razvede od Kobea.

Ali Kobe je bio odlučan u nameri da ne dozvoli da se njegov brak završi razvodom. Prema izvrsnoj novoj Priči o neporaženom na Kobeu - koju je napisala Ramona Shelburne - Kobe je neumorno radio kako bi pokušao da ubedi Vanessu da se ne razvodi od njega. Ali to nije učinio tako što joj je poslao desetak cvijeća (ili kupivši joj prsten za četiri miliona dolara!). Umjesto toga, to je učinio naučivši svirati Beethovnovu "Moonlight Sonatu" na klaviru. A budući da je to Kobe o kojem pričamo, nije se naučio igrati tako što je angažirao nekoga ko će ga podučiti. Sam je učio.

kobe

Foto:Instagram

"Želio sam da odigram nešto lijepo za Vanessu", rekao je on Shelburne. „Sjediti i držati lekcije bilo bi previše lako. Tako sam učio na uho. "

Nije bilo lako, ali Kobe je satima slušao „Moonlight Sonata“ u petlji, i na kraju je uspio naučiti kako svirati pjesmu.

"Ako samo sjednete i kažete:" Ja ću naučiti ovo dok to ne učinim ", rekao je," vani nema mnogo toga što ne možete shvatiti na kraju. "

Kobe je također uspio uvjeriti Vanessu da se ne razvodi od njega.

Možete pogledati Kobe kako svira pjesmu ovdje:

Takođe je tvitnuo o sviranju pjesme nakon gubitka od Bikova u 2013. godini:

 

Učitaj još novosti