02. 04. 2020 - 07:45
Senzacija na pomolu: Coutinho odlazi kod bivšeg trenera u...
907
Shares
Senzacija na pomolu: Coutinho odlazi kod bivšeg trenera u Premiership

STIŽE U LEICESTER?!

Senzacija na pomolu: Coutinho odlazi kod bivšeg trenera u Premiership

02. 04. 2020 - 07:45
0
Shares

Philippe Coutinho, nogometaš ni na nebu ni na zemlji. Nakon što su ga u Barceloni otpisala nakon prve sezone gdje je bio problem pronaći mu idealnu poziciju u momčadi, poglavito pored Lionela Messija, čini se kako mu isto slijedi i u Bayernu.

U Munchenu je Brazilac pružio nekoliko odličnih partija, ali to su uglavnom bili bljeskovi. Trener Hansi Flick ga je stavio u drugi plan te je praktički siguran njegov povratak s posudbe iz Bavarske u Kataloniju.

Međutim, na Camp Nou - kao što smo već naglasili - nema budućnosti za njega te on trenutno važe svoje opcije. Engleski mediji već su pisali da se 27-godišnji ofenzivac već ponudio svom bivšem klubu Liverpoolu, ali trener Jurgen Klopp ga je otpisao.

Iako mu je Klopp posredno uručio odbijenicu, drugi trener koji je imao priliku s njim surađivati na Anfieldu želi ga dovesti praktički pod svaku cijenu.

Kako prenosi katalonski Sport, Brendan Rodgers i Leicester će napraviti sve ovog ljeta da dovedu ovog člana Selecaa. 'Lisice' su financijski dobro potkovane, a s obzirom da je sve bliži odlazak Jamesa Maddisona u United (spominje se cifra od oko 90 miliona eura), Coutinho bi bio idealna zamjena, štoviše.

Plan Leicestera je dovesti Coutinha prvo na posudbu iz Barcelone, za koju su spremni izdvojiti 30 milijuna eura, a potom bi ga i otkupili sezonu nakon. Rodgers i Coutinho su sjajno surađivali u Liverpoolu, stoga bi ovo mogao biti i jako dobar potez za samog nogometaša, poglavito jer će Leicester dogodine sigurno igrati Ligu prvaka.

Učitaj još novosti