31. 03. 2020 - 19:05
OPLJAČKANA LEGENDA PARTIZANA TOKOM POLICIJSKOG ČASA, kamere...
907
Shares
OPLJAČKANA LEGENDA PARTIZANA TOKOM POLICIJSKOG ČASA, kamere sve snimile! Pa je li ovo moguće?! /VIDEO/

OPLJAČKANA LEGENDA PARTIZANA TOKOM POLICIJSKOG ČASA, kamere sve snimile! Pa je li ovo moguće?! /VIDEO/

31. 03. 2020 - 19:05
0
Shares

Kriminalci rade svoje i za vrijeme novonastale situacije, a ni policijski čas im ne smeta da sprovedu u djelo svoje namjere.

Primjer za to je slučaj Aleksandra Davidova, nekadašnjeg igrača Partizana, kome je u Baču u kome živi opljačkana menjačnica.

- Za nevjericu je da se nešto ovako dogodi u periodu borbe za zdravlje, za živote ljudi. Desilo se u vrijeme policijskog časa i kad je, u pet ujutru, zazvonio telefon, nije mi bilo svejedno. Na sigurnosnim kamerama se sve vidjelo, automobilom su išli u rikverc, razbili staklo i ušli u lokal. Uništili su unutrašnjost i iznijeli sef, kao u akcionim filmovima. Brzo su i uhvaćeni, a sef nisu stigli da otvore. Jedan od njih je iz Bača, malo je mjesto i ljudi se znaju. Bio mi je njegov otac, šta čovjek da radi. Ne mogu da verujem, u vreme vanrednog stanja, strašno, rekao je Aleksandar Davidov za "Sportski žurnal".

davv
Kako ističe, u okviru lokala, mjenjačnica je jedan dio, drugi je knjižara.

- Supruga Vanja je željla knjižaru, ona to sve vodi. Zadužen sam za drugi posao, avgusta prošle godine otvorio sam fitnes centar. Taman se dobro uhodalo, lijepo krenulo i pojavi se v...s. Sve je zatvoreno, i mora, zdravlje je najpreče. Treba da se čuvamo, da brinemo o porodicama i najbližima, tako ćemo pomoći i drugima. Sve što stručnjaci govore, mere što država donese, treba da ispunimo do kraja. Ovo su ozbiljne stvari, potrebni su disciplina, odgovornost i solidarnost, dodao je on.

Na internetu je i osvanuo snimak pomenute pljačke:

 

Izvor: blic.rs

Učitaj još novosti