30. 03. 2020 - 20:39
DA LI JE TO VRANJEŠ DOBIO NASLJEDNIKA? Mali od skandala se...
907
Shares
DA LI JE TO VRANJEŠ DOBIO NASLJEDNIKA? Mali od skandala se uporedio s Jovićem: Neko će reći da sam 10 puta...

OGLASIO SE NA INSTAGRAMU

DA LI JE TO VRANJEŠ DOBIO NASLJEDNIKA? Mali od skandala se uporedio s Jovićem: Neko će reći da sam 10 puta...

Foto: Ana Paunković, Profimedia
30. 03. 2020 - 20:39
0
Shares

Bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ smatra da Luki Joviću nije bio potreban skandal koji se nedavno dogodio i koji je izazvao pravi bum u srbijanskoj javnosti. 

Defanzivac AEK-a tako je u sinoćnom live uključenju na Instagramu prokomentarisao potez napadača Real Madrida koji je prekršio kućni karantin prilikom dolaska u Srbiju zbog čega će biti surovo kažnjen. 

- Ne poznajem dečka lično, ali žao mi ga je, jer je mlad dečko. Ne znam da li će iko, ikada mlađi od njega da ode da igra za Real Madrid. Uvukao se u medije bez ikakve potrebe s tim svojim glupostima. Mislim da njemu to ne treba. Neko će reći da sam deset puta gori od njega. Ja jesam, ali ja sam se samo branio, nisam dao da me neko ponižava. Luka treba da iskulira, šta ga briga šta će da pričaju. Ja treba da budem još bahatiji - rekao Ognjen u svom live uključenju, podsjeća Kurir.

jovic

FOTO: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Podsetimo, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz Španije. Jović je naime, morao da bude u samoizolaciji u stanu na Vračaru, ali je mjeru zabrane napuštanja stana prekršio.

Ukoliko ponovo prekrši zabranu prijeti mu rigoroznija mjera, a možda i hapšenje. Iz tužilaštva su poručili da bez obzira što je riječ o reprezentativcu I fudbaleru Reala zakon je za sve isti.

Učitaj još novosti