29. 03. 2020 - 13:15
POTPREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR PONOVO TESTIRAN NA KORONAVIRUS,...
907
Shares
POTPREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR PONOVO TESTIRAN NA KORONAVIRUS, a evo šta je test pokazao

POTPREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR PONOVO TESTIRAN NA KORONAVIRUS, a evo šta je test pokazao

29. 03. 2020 - 13:15
0
Shares

 

Jasmin Badžak, potpredsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, nakon provedenog vremena u samoizolaciji obavio je novo testiranje na virus COVID-19, a test je pokazao negativan rezultat.
Badžak je na prve znake sumnje započeo sa boravkom u samoizolaciji, a uslijedilo je testiranje na virus koje je potvrdilo da je potpredsjednik pozitivan na COVID-19, da bi potom uslijedio i nastavak boravka u izolaciji. Badžak je jučer obavio novo testiranje na virus, a test je pokazao negativan rezultat.

korona-virus

"FK Željezničar i Jasmin Badžak ovom prilikom se zahvaljuju svim sportskim prijateljima, navijačima i sponzorima na znacima podrške u proteklom periodu, te potpredsjednik Kluba poručuje da se još jači vraća na redovne aktivnosti na privatnom poslu i u FK Željezničar", objavili su iz Željezničara te dodali:

"Molimo sve građane da se pridržavaju uputa stručnjaka kako bismo ovu situaciju prebrodili što brže", podvukli su iz kluba s Grbavice.

Badžak se prije pet dana našao na spisku osoba koje je objavila Općina Konjic na kojoj se nalaze imena onih koji su zaraženi koronavirusom, a on je u ime kompanije Eurosjaj prisustvovao proslavi 70 godina rada kompanije Igman iz Konjica 11. marta na kojoj je bila jedna zaražena osoba iz Srbije.
Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti