26. 03. 2020 - 21:08
"POLUDIO JE KAD JE VIDIO..." ČUVENA ANEGDOTA O KOBIJU...
907
Shares

"POLUDIO JE KAD JE VIDIO..." ČUVENA ANEGDOTA O KOBIJU BRAJANTU: Priča koja je sve podsjetila na VELIČINU KOŠARKAŠA koji nas je napustio!

26. 03. 2020 - 21:08
0
Shares

Zanimljiva anegdota vezana za košarkaša San Antonio Sparsa Demara Derozena i nedavno trag,,ično pre,m,i.nulog legendarnog Kobija Brajanta dospjela je na društvene mreže.

Naime, poznati portal "Bličer riport" objavio je na svom Instagram nalogu konverzaciju između Derozena i Nejta Robinsona, trostrukog pobednika u "Ol-star" zakucavanjima i nekadašnjeg igrača najjače košarkaške lige na svijetu, a tiče se legendarnog asa Los Anđeles Lejkersa Kobija Brajanta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is classic Mamba ???? @brkicks

Objavu dijeli Bleacher Report (@bleacherreport)

Naime, Derozen je poznat po tome da gotovo uvijek nosi patike Kobija Brajanta, jednog od zaštitnih lica NBA, međutim jednom mu se dogodila "nezgoda" pa je protiv crne mambe obuo patike sa logom Majkla Džordana, poznatije kao "džordanke" i na taj način "naljutio" Kobija.

kobe-bryant

 

Derozen se požalio Nejtu Robinsonu, da je samo tada nosio pogrešne patike i bio kažnjen za to.

" Je*** je poludio. Bio je nemilosrdan i zatrpao koš Toronta, za koji sam tada igrao", priznao je Derozan.

On je otkrio da je Kobi svaki put kada je igrao protiv ekipe iz Kanade imao specijalan motiv upravo zbog te situacije, a posebno je upečatljiv meč koji je odigran 22. januara 2006. godine kada je Brajant Reptorsima spakovao 81 poen.

Izvor:Blic.rs

Učitaj još novosti