26. 03. 2020 - 18:27
AMERIKANCI SE RUGAJU JOKIĆU: Ovo je Nikolin odgovor na korona...
907
Shares
AMERIKANCI SE RUGAJU JOKIĆU: Ovo je Nikolin odgovor na korona pauzu u NBA ligi, otkriveno šta radi u izolaciji!

AMERIKANCI SE RUGAJU JOKIĆU: Ovo je Nikolin odgovor na korona pauzu u NBA ligi, otkriveno šta radi u izolaciji!

26. 03. 2020 - 18:27
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zaključavanje NBA dvorana zbog korona virusa učinio je da igrači u izolaciji moraju samostalno da rade na održavanju forme.

Kako to čine naši asovi u NBA ligi otkrio je Miško Ražnatović, poznati košarkaški menadžer. On trenutno zastupa interese Marka Gudurića, Bobana Marjanovića i Nikole Jokića.

- Situacija je vrlo loša. U kućama su, mogu da odu po osnovne potrepštine, ali kažu da ih nije lako ni nabaviti, da je dosta toga razgrabljeno. Drugačije je kada ste kod kuće, u svojoj zemlji. Ovako, bez društva, situacija je prilično deprimirajuća. Treniraju u kućnim uslovima. Trčanja nema, rade se vežbe snage sa tegovima, parterne gimnastike. U nešto boljoj situaciji su igrači koji imaju dvorište i žive u toplijim krajevima - rekao je Miodrag Ražnatović za "Večernje novosti".

Srpski as ne leži skrštenih ruku, iako navijači ne prestaju da se šale na taj račun:

Otkrio je Ražnatović kako se Joka trudi da ostane u formi:

korona1-2

Foto:Facebook

- Utiče na njega u istoj mjeri u kojoj utiče na svakog drugog. Koliko znam, dopremio je neku kardio-spravu, bicikl ili traku, tako da daje sve od sebe da ostane u ritmu koji će mu olakšati povratak kad za to dođe vrijeme - riječi su poznatog menadžera.

Prije odlaska na pauzu je Jokić bio u ozbiljnom MVP ritmu (po glasanju navijača bio na osmom mestu) sa 20,2 poena, 10,2 poena i 6,9 asistencija po susretu (odigrao 65 te sezone) uz šut iz igre od 53 odsto, te 3,1 ukradenom loptom.

Kada se konačno sport bude vratio biće potpuno drugačiji od onoga što smo gledali do sada. Profesionalci će ponovo "prohodavati" pred očima javnosti.

- Sportisti su navikli na svakodnevne treninge, problem je i pauza od sedam dana. Još veći problem je mogućnost povreda, tim prije što se nagovještava da će se možda igrati i tri utakmice nedeljno. Neka istraživanja pokazuju da je nakon "lok-auta" broj povreda NBA igrača bio neuporedivo veći u odnosu na sezonu prije i sezonu poslije - završio je Ražnatović.

Izvor:Blic.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti