25. 03. 2020 - 10:28
ZBOG KORONA VIRUSA IZOLOVALI SRPSKE NOGOMETAŠE, POKAZALI GDJE...
907
Shares
ZBOG KORONA VIRUSA IZOLOVALI SRPSKE NOGOMETAŠE, POKAZALI GDJE SE NALAZE SADA

ZBOG KORONA VIRUSA IZOLOVALI SRPSKE NOGOMETAŠE, POKAZALI GDJE SE NALAZE SADA "Strpali su nas u sobe prepune buba i s tragovima..."

25. 03. 2020 - 10:28
0
Shares

ALADIN ĐAKOVAC, nogometaš portugalske Madeire te bivši igrač Sarajeva, nakon što se vratio u Srbiju u kojoj je zbog koronavirusa uvedeno izvanredno stanje, opisao je kakav kaos vlada u toj zemlji.

Sukladno protokolu o postupanju prema svim novopridošlima u Srbiju, Đakovac je s ostalima koji su sletjeli na beogradski aerodrom odveden u prihvatni centar u Suboticu, a tamo je doživio, kako navodi na Facebooku:

screenshot-1

"Tortura nad građanima Srbije. Izvedeni smo sa aerodroma u Beogradu sinoć prije ponoći, odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog sata. Odrađene su preventivne mjere, nitko od građana nije imao simptome, i onda smo smješteni u sobe sa po 15-ak osoba u sobi, prepune buba, bez kupatila, i sa toaletima gdje se nalaze i tragovi krvi. Jesu li to preventivne mjere zaštite gdje će i jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14, narednih 50 koji su u centru ili zastrašivanje građana da se vraćaju u svoju zemlju??? Dok su Beograđani ostali u hotelu u Beogradu. Ovdje se radi o građanima Srbije koji ne žive u Beogradu."

 

U Srbiji su do sada potvrđene 303 osobe zaražene kornavirusom.

Novi.ba/Index

Učitaj još novosti