23. 03. 2020 - 17:24
EVO ŠTA SU SVJETSKI MEDIJI NAPISALI O PLAVUŠI ZBOG KOJE LUKI...
907
Shares
EVO ŠTA SU SVJETSKI MEDIJI NAPISALI O PLAVUŠI ZBOG KOJE  LUKI JOVIĆU PRIJETI ZATVOR: Afere, raskidi, karijera, čak spomenuli i Vučića

EVO ŠTA SU SVJETSKI MEDIJI NAPISALI O PLAVUŠI ZBOG KOJE LUKI JOVIĆU PRIJETI ZATVOR: Afere, raskidi, karijera, čak spomenuli i Vučića

23. 03. 2020 - 17:24
0
Shares

 

Da bijeg Luke Jovića iz karantina nije samo ostao u okvirima Srbije, govori i tekst čuvenog britanskog "Sana".

Jedan od najčitanijih listova je prije svega pojasnio situaciju - kako se igrač Reala našao u velikim problemima, poslije izlaska iz karantina u želji da vidi svoju, kasnije će se objaviti, trudnu djevojku Sofiju Milošević.

Čak su naveli i izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kojom je upozorio srpskog reprezentativca da mu prijeti zatvor.

sofijaa


"San" zatim kreće sa osvrtom na sve bivše momke 29-godišnje manekenke. Prvi je očekivano Adem Ljajić, bivši igrač Fiorentine, Rome, Torino, sada u Bešiktašu. Navode da se očekivao brak, te da su bili miljenici srpskih medija, ali da su 2018. raskinuli poslije tri godine veze. 


Spominju i "romansu" sa Viktorom Troickim, te da je bila povezivana sa Duškom Tošićem i hrvatskim internacionalcem Antom Rebićem.

U narednom poglavlju se piše o njenoj karijeri. Sa 175 cm i dugim nogama je primećena još sa 14 godina, a uspjela je da se probije do modnih pista Njujorka i Milana, radivši prije svega za robnu marku Moskino i dizajnera Džeremija Skota.

Konkretno, ispričali su ovdašnjim medijima poznatu priču o Luki koji ostavlja majku njegovog prvog djeteta, sina Davida, Anđelu Manitašević, a da se uveliko paralelno viđao sa Sofijom, što sam fudbaler poriče.

luka-1000x0


Sa prošlosti su prešli na sadašnjost, u kojoj manekenka i fudbaler čekaju bebu i to su radosno objavili dan nakon bijeg iz karantina.

Za kraj su ponovo podsjetili da Luki prijeti boravak u zatvoru, ali da je otac Milan branio sina argumentima da je na dva testa na korona virus bio negativan, ali da ako je potrebno da ide u zatvor, onda će se povinovati zakonu.
Izvor:alo.rs

Učitaj još novosti