12. 03. 2020 - 08:33
Novak uhvatio posljednji let za Evropu iz Amerike: Cijeli...
907
Shares
Novak uhvatio posljednji let za Evropu iz Amerike: Cijeli njegov tim pod maskama u avionu

FRANCUSKI NOVINARI SE OKOMILI NA 1. REKETA SVIJETA

Novak uhvatio posljednji let za Evropu iz Amerike: Cijeli njegov tim pod maskama u avionu

12. 03. 2020 - 08:33
0
Shares

Poslije informacije, doduše još nezvanične, da bi sva teniska takmičenja u narednih mjesec i po dana širom svijeta, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, mogla biti otkazana zbog korona virusa, srpski teniser Novak Đoković evakuisao se iz SAD-a.

Đoković je trebalo da nastupi na Mastesru Indijan Velsu, a zatim i Majamiju, ali kako se pominje otkazivanje sezone na mjesec dana, riješio je da se vrati u Evropu.

On i njegov tim su uhvatili posljednji let za stari kontinent kako je naveo izvjesni Marko Panići koji je s Noletovim timom u avionu i koji je podijelio sliku na instagramu. Đoković je inače prije nekoliko dana bio na meču Los Anđeles Klipersa gdje se slikao sa srpskom starletom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last flight avalaible to Europe! from tomorrow no more USA ✈ Europe and viceversa

A post shared by Marco Panichi (@marco_panichi1) on

Podsjetimo, Novak Đoković se našao na udaru francuskih medija oko toga što se ne oglašava u vezi korona virusa, podsjeća Telegraf. Novinar se pita zašto se Novak Đoković nije upustio u raspravu i doveo u pitanje odluku o otkazivanju Indijan Velsa.

novak-djokovic-2020-australian-open-day-9-kcmszwe-gxnl

Novinar takođe podsjeća i da Novaku nije bilo strano da digne glas za prava tenisera kada je na dnevnom redu bilo pitanje nagradnih fondova...

Učitaj još novosti