11. 03. 2020 - 11:42
NOVAK ĐOKOVIĆ USLIKAN SA SUPRUGOM KOŠARKAŠA, SVIMA JE...
907
Shares
NOVAK ĐOKOVIĆ  USLIKAN SA SUPRUGOM KOŠARKAŠA, SVIMA JE POZNATA, NEMA ZGODNIJE OD NJE! Zagrlio je pred svima, šta će reći JELENA?

NOVAK ĐOKOVIĆ USLIKAN SA SUPRUGOM KOŠARKAŠA, SVIMA JE POZNATA, NEMA ZGODNIJE OD NJE! Zagrlio je pred svima, šta će reći JELENA?

11. 03. 2020 - 11:42
0
Shares

Novak Đoković je iskoristio slobodno vrijeme koje je iznenadno dobio u Americi poslije otkazivanja Indijan Velsa zbog korona virusa da ode na derbi Los Anđelesa, meč između Lejkersa i Klipersa.

novakkkk

Đoković se na tom meču našao u društvu još jedne Srpkinje, koja je poznata u NBA ligi, suprugom Pola Džordža - Danijelom Rajić.

Ljepša polovina zvijezde Klipersa bila je uz Novaka sa još nekoliko prijateljica, kada je nastala fotografija za uspomenu.

novak-djokovic-danijela-rajic-830x0

Danijela Rajić je u Americi poznata i po epitetu srpska Kim Kardašijan. Svojevremeno je bila i go-go igračica prije nego što je zapala za oko Džordžu. Ušli su u ljubavnu romansu, iz koje je nastao i brak, i iz kojeg imaju dvoje djece.

screenshot-10
Pored nje, Novaka su za selfi molili i drugi fanovi koji su ga sreli u Stejpls centru.

Jedan od njih bio objavio je nekoliko Novakovih fotografija iz hale, gdje se pozdravlja sa fanovima.

Lejkersi su inače na tom meču slavili sa 112:103, a pitanje je da li su Danijela i Novak navijali za isti tim, pošto je Novak obožavao Kobija Brajanta, koji je bio legenda Lejkersa i njegov idol, koji ga je često savjetovao.

screenshot-11

Đoković je takođe osim NBA meča bio na večeri u Beverli Hilsu sa srpskim teniserima i velikim rivalom iz Švajcarske, gdje je nastala i fotografija za uspomenu.

Novi.ba/Telegraf

Učitaj još novosti