09. 03. 2020 - 09:24
NEŠTO NIJE U REDU U SVLAČIONICI REALA: 'OVO JE SRAMOTA! MI...
907
Shares
NEŠTO NIJE U REDU U SVLAČIONICI REALA: 'OVO JE SRAMOTA! MI UOPĆE NISMO IGRALI!' Zidane sipao žuč nakon teškog poraza i otkrio šta ga najviše ljuti!

PRIMERA

NEŠTO NIJE U REDU U SVLAČIONICI REALA: 'OVO JE SRAMOTA! MI UOPĆE NISMO IGRALI!' Zidane sipao žuč nakon teškog poraza i otkrio šta ga najviše ljuti!

09. 03. 2020 - 09:24
0
Shares

Betis je muški odigrao utakmicu, s angažmanom i velikom borbenošću kao da im život znači i svladao Real Madrid 2:1. Barcelona je tako ostala na čelu La Lige s dva boda viška, a Katalonce je posebno razveselio Cristian Tello kojeg su tesali u La Masiji, ali sreću je morao tražiti na raznim adresama. Ove nedjelje ušao je s klupe i zabio za pobjedu u 82. minuti. Nakon pogrešnog dodavanja Sergija Ramosa koji je zapomagao u očaju.

Šta je momčad Zinedinea Zidanea dobila u El Clasicu izgubila je na Benito Villamarinu od domaćina koji je prekinuo niz od šest utakmica bez pobjede u prvenstvu. I nakon osam godina matirao “Kraljeve“.

Betis je bio fantastičan za njihov rang nogometa, bolji gotovo čitav susret, a gol za 2:1 mogao je zabiti već Jaoquin u 55. minuti. Je li fascinantnije što je 38-godišnji Joaquin pobjegao u kontru ili što ga je gotovo 35-godišnji Modrić stigao i spasio ispred gol-crte? Legendarni napadač prevario je i golmana Courtoisa, ali udarac lijevom nogome stigao je samo do Luke.

1196268

Modrić je na terenu bio do 79. minuti, imao niz odličnih defanzivnih intervencija i bio najbolji kod Reala. Njegov udarac u 70. minuti prethodio je odbijenoj lopti golmana Roblesa i potom okviru gola Mendyja.

Pogodak odluke pao je nakon Modrićeva izlaska, iako je Real nakon toga digao tempo i imao niz udaraca. Zaključni Benzema u petoj minuti sudijske nadoknade tik kraj gola.

Prvi šut u okvir gola bio je Fekirov u 36. minuti. Tada je Courtois bio spreman. Do te akcije golman gostiju samo je jednom imao razloga biti napet, radilo se o slobodnom udarcu Betisa, centaršutu i šansi koju je Bartra glavom promašio.

U 40. minuti Sidnei, stoper Andalužana doveo je domaćine u vodstvo sjajnim golom. Fekir se probio u kazneni prostor gdje pada u duelu sa Sergiom Ramosom, gotovo su svi gledali hoće li sudac Gonzalez pokazati da bijelu tačku, pa i Courtois, a Sidnei je raspalio loptu u rašlje. Burno je proslavio svoj prvi pogodak u sezoni, međutim u nadoknadi prvog dijela manirom koja se nekad u nogometu često opisivala kao potez dvosječe, udario je po nozi Marcela za kazneni udarac.

61849945-marcelo

Karim Benzema pogodio je s bijele tačke za 1:1. Nabil Fekir bio je najbolji igrač utakmice, premda je službeno proglašen Tello.

Nakon svega, dovoljno je reći, Real je izgubio tri od zadnje četiri utakmice u svi natjecanjima. Casemiro je nakon susreta defetistički izjavio 'ovaj poraz moao bi nas koštati naslova prvaka', a Zinedine Zidane ponovo je na udaru navijača.

"Odigrali smo lošu utakmicu - od početka do kraja. Ovo je sramota, jer imali smo šansu odigrati dobru utakmicu, a nismo to napravili. Zapravo, nismo igrali uopće. Nemam nikakvog objašnjenja za ovo", govorio je ogorčeni Francuz nakon susreta i preuzeo odgovornost na sebe.

vinicius

"Ja sam trener i kad tsvari ne idu dobro, ili kad igrači ne odrade ono što smo dogovorili, ja sam odgovoran", dao je Zidane naslutiti da situacija u svlačionici nije idealna.

"Ovo je bila naša najgora utakmica sezone. Odbrambeno, napadački, po uloženoj energiji, nismo ni dovoljno trčali, nismo imali pokretljivost da bi protivniku uopće stvorili probleme. Najviše me ljuti to što nismo znali što bi s loptom", zaključio je Zidane.

Učitaj još novosti