09. 03. 2020 - 09:19
Zvijezda Reala nakon šokantnog poraza otkrila bolnu istinu o...
907
Shares
Zvijezda Reala nakon šokantnog poraza otkrila bolnu istinu o stanju ekipe; ove riječi odjeknut će u Madridu

MARCA SE OBRUŠILA NA IGRAČE REALA

Zvijezda Reala nakon šokantnog poraza otkrila bolnu istinu o stanju ekipe; ove riječi odjeknut će u Madridu

09. 03. 2020 - 09:19
0
Shares

Nakon što su nogometaši madridskog Reala izgubili od Betisa 2:1, na gostovanju u Sevilli, veliku istinu rekao je Brazilac Casemiro, a puno toga rekli su svojim naslovima i glavne španske sportske novine.

vinicius

Porazom kod Betisa u sklopu 27. kola La Lige nogometaši Reala propustili su vratiti se na vrh tabale španskog prvenstva te su sada dva boda iza vodeće Barcelone.

'Hvala, Betis! Hvala, Madrid!', glavni je naslov na katalonskom listu Sport. U članku je posebno naglašeno kako je Real u zadnjih pet utakmica upisao samo jednu pobjedu, onu u nedavnom El Clasicu protiv Barcelone.

61849945-marcelo

No, naslovnica lista Marca, koji je sklon Realu, zapravo sve govori: 'Ovako se gube prvenstva', naslov je koji dominira čime je sve rečeno. Prkatički ih je njihova Marca otpisala.

Da se nešto čudno događa u momčadi Zinedinea Zidanea između redaka je rekao i Realov Brazilac Casemiro koji je član kraljevskog kluba od 2013.

'Znate, ako želimo osvojiti naslov onda moramo igrati dobro baš u svakoj utakmici. Eto, danas to nije bio slučaj. Kada je protivnik bolji od nas, što je Betis svakako ovaj puta bio, treba mu čestitati, a mi moramo nastavili naporno raditi kako bismo došli na potrebnu razinu. Mislim da nismo igrali kao protiv Barcelone i to je problem.

1196268Ovaj poraz mogao bi nas koštati titule', kazao je 28-godišnji Casemiro koji iza sebe ima ogromno iskustvo i ove je sezone najstabilniji igrač Reala s najviše nastupa među prvih 11. A to ipak nešto govori…

'Još je ostalo puno utakmica do kraja za odigrati, ali ako želimo biti prvaci ne smijemo propuštati ovakve prilike. Mora se dogoditi neka reakcija nakon ovog poraza i moramo se vratiti jači. Betis je igrao svoju igru, mi nismo i to je to', između ostalog je nakon utakmice kazao Sergio Ramos uz dodatak kako misli 'da nisu imali sreće.'

Učitaj još novosti