07. 03. 2020 - 19:52
OSTVARILA NAJVEĆI SRPSKI USPJEH U OVOM SPORTU Arnold...
907
Shares
OSTVARILA NAJVEĆI SRPSKI USPJEH U OVOM SPORTU Arnold Švarceneger je bio oduševljen

BOJANA VASILJEVIĆ

OSTVARILA NAJVEĆI SRPSKI USPJEH U OVOM SPORTU Arnold Švarceneger je bio oduševljen

07. 03. 2020 - 19:52
0
Shares

Dječji snovi se ostvaruju, a to je shvatila i Bojana Vasiljević (37), vicešampionka Arnold Klasik takmičenja, drugog najprestižnijeg festivala u bodibildingu i fitnesu.

Bojana je na takmičenju koje se održava ovog vikenda osvojila drugo mjesto u kategoriji figure, u kojoj je tradicionalno najjača konkurencija na svijetu i nosi ime po čuvenom bodibilderu i glumcu Arnoldu Švarcenegeru.

Ona je jedna od najuspješnijih srpskih sportistkinja u Americi, a dobijanjem profesionalne karte prije nekoliko godina ušla je u sam vrh svjetskog bodibildinga i fitnesa.

Već nekoliko godina živi u Los Anđelesu, ali i Palm Springsu, gdje radi kao fitnes model, takmičar, ali i personalni trener poznatim ličnostima Holivuda u čuvenoj teretani Gold džim (Golds gym) na Venisu. Ipak, njen san nije samo ulazak u elitu svetskog bodibildinga i fitnesa, piše Telegraf.rs.

Upravo je tamo prije nekoliko godina, tačnije 2014. imala prilku da vidi poznatu zvijezdu američkog filma Arnolda Švarcenegera, legendu bodibildinga, koji joj je dao niz komplimenata na izgled, ali i pokazao neke vježbe.

Pogledajte video:

- Pošto je Arnold poznat kao veliki ljubitelj ženskog roda, možete da pretpostavite kakav mi je komentar uputio na račun izgleda! Na kraju, jedina sam dobila od njega na poklon proteinsku čokoladicu posle snimanja kadra - rekla je Bojana za Telegraf odmah poslije tog događaja.

Učitaj još novosti