22. 02. 2020 - 11:17
PROGLASILI SU JE ZA NAJLJEPŠU TENISERKU SVIJETA: Prelijepa...
907
Shares
PROGLASILI SU JE ZA NAJLJEPŠU TENISERKU SVIJETA: Prelijepa Ruskinja mami uzdahe muškaraca svaki put kad se pojavi!  A SADA SE PLASIRALA U I FINALE!

PROGLASILI SU JE ZA NAJLJEPŠU TENISERKU SVIJETA: Prelijepa Ruskinja mami uzdahe muškaraca svaki put kad se pojavi! A SADA SE PLASIRALA U I FINALE!

22. 02. 2020 - 11:17
0
Shares

 
Ženski tenis dobija novu zvijezda. To je lijepa Ruskinja (od 2018. nastupa za Kazahstan) Elena Ribakina koja blista ove sezone.

 

Poslije dva dramatična taj-brejka uspjela da pobjedi Hrvaticu Petru Martić i za titulu u Dubaiju (16 časova) boriće se sa prvom nositeljkom i šampionkom iz 2015. Simonom Halep. Rumunka je do odlučujućeg meča stigal rutinskim trijumfom nad kvalifikantkinjom Dženifer Brejdi (6-2 6-0).

lenary11
- Četvrto finale Jelene Ribakine u ovoj sezoni je uspjeh za svaku pohvalu, i srećni smo što je to postigla upravo na našem turniru. Sa druge strane, Simona je dokazala da je jedan od najvećih boraca i radnica u ženskom tenisu, i poseduje izuzetan šampionski pedigre. Po svemu sudeći  očekuje nas potpuno neizvesno finale - najavljuje direktor turnira u Dubaiju Salah Tahlak.

lenary1


Jelena je rođena 17. јуна 1999. godine u Moskvi. Sa pet je počela da trenira tenis, a 2016. je postala profesionalac. Tokom perioda od 2013. do 2018. Ribakina je predstavljala Rusija.  Zatim je promenila državljanstvo i sada nastupa za Kazahtsan.

lenary

Ove godine igra sjajno. Igra svoj četvrto finale, ali izgubila je dva (Sankt Peterburg i Šenžen) uz trijumf u Hobartu (Australija) i trenunto je 19. na svijetu.

Izvor: srbijadanas.rs

Učitaj još novosti