21. 02. 2020 - 15:17
FUDBALER ŽENI POZNATU SRPSKU PJEVAČICU: Planiraju svadbu...
907
Shares
FUDBALER ŽENI POZNATU SRPSKU PJEVAČICU: Planiraju svadbu stoljeća! OTKRIVANO DETALJE

FUDBALER ŽENI POZNATU SRPSKU PJEVAČICU: Planiraju svadbu stoljeća! OTKRIVANO DETALJE

21. 02. 2020 - 15:17
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

Štoper francuskog kluba Anže navodno čeka da se Kaja i zvanično razvede od svjetski slavnog di-džeja, pa da je zvanično zaprosi

Katarina Kaja Ostojić se kako se šuška navodno se udaje po četvrti put! Pjevačica će se navodno na ljeto vjenčati sa hrvatskim fudbalerom Meteom Pavlovićem.

Štoper francuskog kluba Anže navodno čeka da se Kaja i zvanično razvede od svjetski slavnog di-džeja, pa da je zvanično zaprosi.

kaja-f2

-Kaja i Mateo su u vezi od prošlog ljeta. Odlepili su jedno za drugim i već razgovaraju o vjenčanju! Meteo je već kupio vjerenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se riješi do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu – priča fudbalerov prijatelj i dodaje da Pavlovića nikada nije vidio toliko zaljubljenog.

-Dugo se znamo, ali ovoliko ga nijedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cijenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi djecu!


Koliko je njihova veza ozbiljna, Kaja je pokazala kada je proteklog vikenda dovela dečka u Beograd kako bi ga upoznala sa svojom porodicom.

-Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Poslije porodičnog ručka, riješila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav – rekao je izvor.

631895-kaja-i-fudbaler-ls

 

Podsjetimo, Kaja je u prvi brak stupila sa 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem i iz tog braka ima kćerku Nikolinu. Pjevačica se 2009. godine udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali se razvela već krajem 2010. Tokom snimanja emisije “Operacija trijumf” 2011. Kaja je upoznala di-džeja Džuniora Džeka. Vjenčali su se 2014. godine, a poslije pet godina su riješili da se raziđu. Sa druge strane, Mateu će ovo biti prvi brak!


Izvor: Kurir.rs.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti