16. 02. 2020 - 22:59
REZERVISTI SPASILI CELTU Real preokrenuo pa prosuo pobjedu u...
907
Shares
REZERVISTI SPASILI CELTU Real preokrenuo pa prosuo pobjedu u posljednjim minutama utakmice

PRIMERA

REZERVISTI SPASILI CELTU Real preokrenuo pa prosuo pobjedu u posljednjim minutama utakmice

16. 02. 2020 - 22:59
0
Shares

Nastavlja se velika trka za naslov prvaka Španije. Nakon što je Barcelona uspjela pobijediti žilavi Getafe, u nedjeljnom okršaju 24. kola Primere, Real je u Madridu kiksao protiv Celte, iako su nakon preokreta imali pobjedu u rukama do posljednjih pet minuta susreta. Konačan rezultat bio je 2-2, a stvar na travnjaku Santiago Bernabeua zahuktala se već u sedmoj minuti.

Tada je na asistenciju Iaga Aspasa domaće navijače šokirao Fedor Smolov. Uspjeli su se gosti iz Viga obraniti u prvom poluvremenu, ali u nastavku Toni Kroos i Sergio Ramos iz jedanaesterca preokreću rezultat.

Izgledalo je kao da će Kraljevski klub mirno otploviti prema nova tri boda i nastaviti bježati Blaugrani isto toliko. Međutim, Santi Mina je imao druge planove.

Denis Suarez se fenomenalno riješio svog čuvara i jednim pasom u prostor izbacio cijelu obranu domaćih. Mina je iskoristio fantastičnu asistenciju i poentirao pored, inače vrlo dobrog, Thibauta Courtoisa.

Realu nije pomogao ni povratnik Eden Hazard, iako je upravo on izborio jedanaesterac  koji je realizirao Ramos.

U ranijim utakmicama vidjeli smo tri dvoboja, dok je onaj između Eibara i Real Sociedada odgođen radi požara u kemijskim postrojenjima, te je zrak procijenjen kao prezagađen.

Sevilla i Espanyol odigrali su 2:2. Ocampos je lijepim udarcem glavom doveo Andalužane u vodstvo, no uslijedio je preokret. Prvo golom Embarbe u 35., pa onda i Wu Leija u 50. Ipak, izjednačenje dolazi obrnutom Sveillinom kombinacijom u odnosnu na vodeći gol – sad je Ocampos asistirao, a Suso zabio.

Leganes i Betis odigrali su bez golova 0:0, a Athletic Bilbao je pomalo iznenađujuće na svom terenu izgubio od Osasune s 0:1. Strijelac jedinog gola bio je branič Oier u 29. minuti. Naš Kenan Kodro nije bio ni na klupi domaćih.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti