15. 02. 2020 - 18:33
NOLE ISKEŠIRAO 2 MILIONA EURA ZA NAJLUKSUZNIJI STAN U...
907
Shares
NOLE ISKEŠIRAO 2 MILIONA EURA ZA NAJLUKSUZNIJI STAN U BEOGRADU: A kad čujete šta sve sadrži NEĆE VAM BITI DOBRO!

NOLE ISKEŠIRAO 2 MILIONA EURA ZA NAJLUKSUZNIJI STAN U BEOGRADU: A kad čujete šta sve sadrži NEĆE VAM BITI DOBRO!

15. 02. 2020 - 18:33
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

„Osim tri spavaće sobe i tri garderobera, dva kupatila i jednog WC-a, luksuzni stan ima terasu od 50 kvadratnih metara, kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, dvije ostave i nekoliko hodnika“, otkriva izvor za „Alo!“

Da Novak Đoković, najbolji srpski teniser, planira da se nakon završetka profesionalne karijere vrati u Srbiju, svjedoči činjenica da je nedavno pazario još jedan luksuzni stan u Beogradu, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Naime, Novak je odnedavno postao vlasnik stana u izgradnji, u luksuznom beogradskom naselju u kojem već ima dvije nekretnine. Đoković je pazario penthaus na 40. spratu, na samom vrhu zgrade koja će do kraja naredne godine biti završena.

709887-novak-djokovic-ls

- Novak i Jelena vole da provode vrijeme u Beogradu i uvek s djecom rado dolaze u svoj rodni grad. Prije nekoliko godina, kupili su dva stana u elitnom beogradskom naselju, a nedavno su riješili i da pazare penthaus na 40. spratu kule, čija izgradnja će biti završena krajem naredne godine - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak teniseru i objašnjava da je Đokovićima plan da stambeno obezbjede svoje nasljednike.

- Nole želi da njegov sin Stefan i ćerka Tara imaju gdje da žive u Beogradu kada odrastu i zbog toga su riješili da kupe još jedan stan. Nema sumnje da će svim članovima Novakove porodice u novom domu biti komforno jer njihov penthaus zauzima cijeli posljednji sprat luksuzne kule i ima 400 kvadrata u kojih je smješteno 20 prostorija. Osim tri spavaće sobe i tri garderobera, dva kupatila i jednog WC-a, penthaus ima terasu od 50 kvadratnih metara, kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, dvije ostave i nekoliko hodnika - kaže naš izvor i dodaje da će stanarima luksuzne kule biti na raspolaganju spa centar, moderna teretana, bioskopska sala, kao i druge pogodnosti. Međutim, u takvom luksuzu mogu samo da uživaju ono sa dubljim džepom, budući da je najniža cijena kvadrata 3.300 evra.

vjenčanje-novak-đoković11


Đoković je prvi penthaus koji je pazario u Beogradu prije nekoliko godina platio oko pola miliona evra, a uskoro će završiti i raskošnu vilu koju gradi na Pavlovičkom jezeru u blizini Rume. Početkom 2017. godine, Novak je na listu svojih nekretnina dodao i dva stana u Njujorku, ukupne površine oko 185 kvadratnih metara, za koje je izdvojio nekoliko miliona evra. Luksuzni porodični stan u Monte Karlu smješten je u elitnom delu grada, u blizini obale. Prošle godine, Novak je kupio stan u Majamiju, koji je projektovao čuveni Renco Pjana, čije je najpoznatije djelo Muzej „Pompidu“ u Parizu.


- Cijena stana zavisi od visine sprata na kom se nalazi, a budući da je Novak kupio luksuznu nekretninu na 40. spratu, morao je da izdvoji 5.000 evra po kvadratu. Kada se taj broj pomnoži sa brojem kvadrata njegovog novog stana, računica je više nego jasna - kaže naš izvor na kraju.
Izvor: alo.rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti