10. 02. 2020 - 10:37
OBRAČUN DVA ČUDOVIŠTA, MRCINA UDARA NA MRCINU Najiščekivanija...
907
Shares
OBRAČUN DVA ČUDOVIŠTA, MRCINA UDARA NA MRCINU Najiščekivanija borba u ovoj godini je tu, planeta otkačila

IRANSKI HULK PROTIV BRAZILSKOG

OBRAČUN DVA ČUDOVIŠTA, MRCINA UDARA NA MRCINU Najiščekivanija borba u ovoj godini je tu, planeta otkačila

10. 02. 2020 - 10:37
0
Shares

Wanderlei Silva, Gabriel Gonzaga i Antonio 'Bigfoot' Silva dobili su novog člana u BKFC promociji! 'Iranski Hulk', odnosno Sajad Gharibi (27), potpisao je za mladu borilačku organizaciju u čiji se posebni ring ulazi bez rukavica.

iranian-hulk

Foto: Instagram

Već je sama pojava 'iranskog Hulka' nevjerojatna jer na visinu od 190 centimetara ima čak 180 kila, a dosad se bavio 'powerliftingom'. BKFC je odlučio slijediti primjer starijih organizacija poput UFC-a, Bellatora i poljskog KSW-a. 

U Evropi s takvim pristupom prednjači KSW koji je na peterostrukom osvajaču titule 'najjačeg čovjeka na svijetu' Mariuszu Pudzianowskom (42) uspio izgraditi reputaciju organizacije. 

hulkovi

Nakon njega potpisivali su glumce, ali i bodybuildere pa je tako borac iz glavne borbe KSW-a 51 u Zagrebu Erko Jun (29) upravo jedan od novih lica u slobodnoj borbi čija je borilačka karijera tek u usponu. Na društvenim ga mrežama prati 6 miliona ljudi, a hrvatska mu je publika dala veliku podršku. Tako bi i 'iranski Hulk' za BKFC mogao postati dobar marketinški potez ili veliki promašaj. Jer, teško da će ostati nedorečen.

iranski-hulk

Foto: Instagram

iranski-hulk1

Foto: Instagram

Već je dva puta trebao ući u ring, ali nije bilo sreće. Preko Instagrama je dogovorio okršaj protiv 'brazilskog Hulka' Romarija Dos Santosa Alvesa (29), ali ta je borba ostala samo na riječima. Zatim su ga Poljaci zvali u KSW da uđe u kavez protiv britanske 'životinje' Martyna Forda (34), ali ni to se nije dogodilo. Ovo mu je očito treća sreća...

No, mogla bi biti i nesreća - ovisi o protivniku. Mnogo se spominjalo kako bi u ring BKFC-a mogla i još jedna legenda borilačkih sportova, Mark Hunt (45). Čovjek s 'teškim rukama' mogao bi napraviti veliku štetu Irancu, a i pokazati mu da nije sve u mišićima. No, o tom, potom. Sad čekamo odluku u kojoj će se kategoriji 'Hulk' uopće boriti, ali i ime sljedećeg mu protivnika. Mi se nadamo da će to biti brazilski hulk...

1

Foto: Instagram

2

Foto: Instagram

3

Foto: Instagram

Učitaj još novosti