10. 02. 2020 - 11:30
Conte nakon čudesnog preokreta: O naslovu prvaka možemo samo...
907
Shares
Conte nakon čudesnog preokreta: O naslovu prvaka možemo samo sanjati...

SERIE A

Conte nakon čudesnog preokreta: O naslovu prvaka možemo samo sanjati...

10. 02. 2020 - 11:30
0
Shares

Sinoć je odigran drugi ovosezonski ‘Derby della Madonnina’, koji je ponovno pripao Interu. Milan je vodio 2:0 nakon prvog dijela, no Inter je obavio sjajan preokret u drugom dijelu za konačnih 4:2.

Oba hrvatska reprezentativca u ovoj utakmici, Ante Rebić i Marcelo Brozović, su se upisali u strijelce. Interu je ovo već četvrto uzastopno slavlje u gradskom derbiju.

Marcelo Brozović se vratio u prvu postavu Intera za gradski derbi, i to s kapitenskom dužnosti koju je dobio zbog izostanka povrijeđenog Samira Handanovića.

- Postojala je velika opasnost da nas razbiju u prvom poluvremenu, ali smo se umjesto toga uspjeli vratiti, vjerovali smo u ono što radimo na terenu. Poluvrijeme? Nisam puno toga trebao reći. U teškim situacijama jednostavno morate preuzeti odgovornost. Ovu večer moramo dodbro zapamtiti jer će nam ona pomoći u budućnosti kada će se trebati nositi s teškim situacijama - rekao je trener Intera, Antonio Conte.

- Ne mogu se svi na ovakav način vratiti protiv momčadi kao što je Milan. Treba shvatiti da se ne može svakoj utakmici pristupiti na isti način. Još je rano govoriti o borbi za naslov, o tome možemo samo sanjati.

Učitaj još novosti