10. 02. 2020 - 10:50
Sky javlja: Ivan Jurić glavni je kandidat za klupu talijanskog...
907
Shares
Sky javlja: Ivan Jurić glavni je kandidat za klupu talijanskog velikana

NAPOLI GA NAVODNO ŽELI

Sky javlja: Ivan Jurić glavni je kandidat za klupu talijanskog velikana

10. 02. 2020 - 10:50
0
Shares

Ivan Jurić je apsolutni hit Serie A. Njegova Verona se ove sezone vratila u najviši rang talijanskog nogometa, no svi su predviđali da će plesati samo jedno ljeto. Međutim, hrvatski strateg i njegovi puleni su očito imali potpuno drugačiji plan.

Verona nakon 23 kola ne da nije blizu zone ispadanja već su na šestom mjestu koje vodi u Europu slijedeće sezone. Osam kola ne znaju za poraz, a u posljednje dvije utakmice svojim sjajnim prezentacijama kroje sami vrh i borbu za titulu. Prvo su otupili najefikasniju momčad lige Lazio odigravši 0:0, a prije dva dana su srušili vodeći Juventus.

Najveće zasluge za takav uspjeh ima hrvatski stručnjak, koji ovu momčad vodi apsolutno fenomenalno te nikako ne čudi da ga se već povezuje s brojnim klubovima.

Prema pisanju Sky Sportsa, Ivan Jurić je glavni kandidat za klupu Napolija na kraju sezone.

Aktuelni trener Napolitanaca Gennaro Gattuso ima nezahvalni zadatak podići momčad do kraja prvenstva te ih uvesti u Europu, no ukoliko u tome ne uspije njegovi dani na San Paolu će biti odbrojeni, a to je potvrdio i kontraverzni predsjednik Aurelio De Laurentiis. Od Napolija se ove sezone očekivala borba za titulu, a ne da su daleko od tog cilja već im i utješna nagrada izmiče iz ruku, a to posebno ljuti filmskog magnata na čelu kluba.

Podsjetimo, da je Veronin branič i bivši igrač Dinama Amir Rrahmani već dogovorio transfer od 14 miliona eura na San Paolo, a ako se ove tvrdnje pokažu točnima za njim bi mogao i Ivan Jurić.

Kako god sezona završila Verona je apsolutni hit, a igrači su sebi dignuli vrijednost u nebesa.

Učitaj još novosti