10. 02. 2020 - 09:41
NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA DODJELI OSKARA Spajk Li nije imao...
907
Shares
NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA DODJELI OSKARA Spajk Li nije imao snage da govori o Kobeju: Samo je pogledao voditelja i sve je bilo jasno...

LEGENDARNI KOŠARKAŠ ZADUŽIO JE SVE

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA DODJELI OSKARA Spajk Li nije imao snage da govori o Kobeju: Samo je pogledao voditelja i sve je bilo jasno...

10. 02. 2020 - 09:41
0
Shares

Kobeju Bryantu odata je počast na ceremoniji dodjele Oskara, kao nekadašnjem dobitniku prestižne nagrade.

Na 92. dodjeli nagrada u Holivudu, posebno je bio inspirisan legendarni Spajk Li, koji je obukao i specijalno kreirano Guči odijelo koje brojevima odaje počast čuvenoj Crnoj Mambi.

Bryant je bio prvo ime kom je odata počast u memorijalnoj sekciji filmske industrije, a Metju Šeri, koji je osvojio nagradu za kratki animirani film (za to je i Bryant svojevremeno dobio Oskara), odao mu je počast.

Prije dvije godine, Bryant je dobio nagradu za film "Draga košarko", u kom se oprostio na još jedan način od omiljene igre kojoj je dao sve i koja mu je dala sve, podsjeća Telegraf. Spajk Li je ipao krivukao najveću pažnju, danima mu je Instagram preplavljen objavama o Brajantu, za kog se prilično vezao još 2009. godine kada je radio dokumentarni film u kom je jedan dan proveo s Mambom.

Uz Guči odijelo u bojama Lejkersa sa brojem 24, nosio je i Kobejeve brendirane patike.

- Kad bismo svi imali tako moćno "sekundarno" djelo kao što je on imao - poručio je Metju, aludirajući na to da se Kobe poslije košarke u kreiranju animiranog filma podjednako dobro snašao.

- Oda, počast, omaž. Svima nedostaje i želio sam da prezentujem i njega večeras - kratko je poručio čuveni režiser, koji u video intervjuu na dodjeli nije imao ni snage da govori o Kobeju.

Učitaj još novosti