08. 02. 2020 - 17:56
Senzacija iz Katalonije: Barcelona želi Zeničanina koji još...
907
Shares
Senzacija iz Katalonije: Barcelona želi Zeničanina koji još uvijek nema nastupa za reprezentaciju

BUDIMIR NA METI ŠPANSKIH PRVAKA

Senzacija iz Katalonije: Barcelona želi Zeničanina koji još uvijek nema nastupa za reprezentaciju

08. 02. 2020 - 17:56
0
Shares

Prema navodima Sportskih novosti, hrvatski napadač Ante Budimir meta je Barcelone!

Ovaj 28-godišnjak rodom iz Zenice, a ove sezone igra najbolji nogomet u životu. Glavni napadač Mallorce ove je sezone zabio osam pogodaka u La Ligi, a neki od njih su bili od iznimno velike važnosti kako bi njegova momčad osigurala prijeko potrebne bodove kojih možda nemaju mnogo, ali je njih u ovom trenutku dovoljno da i dogodine budu dio La Lige.

Zanimljivo, ovaj transfer ostvariv je već ove zime budući da u španskoj postoje posebna pravila vezana za prijelazni rok prema kojima klubovi imaju dodatnu mogućnost dovesti još pokoje pojačanje, ali ono je moguće samo ako igrač dolazi iz španskog prventva.

Barcelona traži kratkotrajno riješenje te im nije cilj dovoditi neku megazvijezdu već na ovu akvizicjiu gledaju „gašenje vatre“ koja se okružila Camp Nou ozlijedama Suareza i Dembelea.

Osim Budimira, SN navode kako Barca razmatra još i Christiana Stuanija (Girona), Ángela Rodrígueza (Getafe), Lorena (Betis) i Lucasa Péreza (Alavés).

Ono što bi ključ u ovom transferu je činjenica kao Budimir nije prejerano skupa opcija (vrijedi četiri miliona eura), na kraju sezone lako će mu se pronaći novi klub, a uz sve navedeno ove je godine u dresu Mallorce zabio dva pogotka Barceloni u porazu njegove momčadi na Camp Nou (5:2).

„Vidjet ćemo možemo li dovesti nekoga. Ako ne, bit će potrebno pronaći način da ekipa pobjeđuje u utakmicama“, izjavio je Setién u srijedu na konferenciji za medije, ali nema sumnje da bi mu novi napadač stigao kao „kec na desetku“.

Za kraj dodajemo kako je Budimir prepoznatljiv po lukavom postavljanju u suparničkom 16-ercu, a da je riječ o rođenom golgeteru pokazao je i u nekim utakmicama ove sezone kada je pogotke zabijao – trbuhom. Bilo kako bilo, Budimir i Barca čine se kao dobra opcija, a hoće li se ovaj transfer uistinu i realizirati, vidjet ćemo u narednih nekoliko sedmica.

Učitaj još novosti