03. 02. 2020 - 12:45
IZAZVAO POMUTNJU OBJAVOM Tom Brady napokon otkrio hoće li...
907
Shares
IZAZVAO POMUTNJU OBJAVOM Tom Brady napokon otkrio hoće li igrati i sljedeće godine

TWITTER

IZAZVAO POMUTNJU OBJAVOM Tom Brady napokon otkrio hoće li igrati i sljedeće godine

03. 02. 2020 - 12:45
0
Shares

Budući da se u američkim medijima već dugo vremena piše kako je ova sezona ujedno i posljednja u karijeri legendarnog quaterbacka, on je ipak, i to u američkom stilu, na dan famoznog Superbowla, odlučio prekinuti sva ta nagađanja te je službeno objavio kako planira igrati i sljedeće godine!

Izvrsna je to vijest za sve ljubitelje američkog nogometa budući da će minimalno još jednu godinu moći uživati u maestralnim izvedbama 42-godišnjaka iz San Matea, Kalifornije.

Brady je u NFL stigao sada već jako davne 200. godine, a na tom je draftu izabran u šestoj rundi odnosno kao 199. pick. Od tog dana pa sve do današnjeg dana Brady je član New England Patriotsa, kultne franšize iz Bostona, a u svojoj je karijeri osvojio nevjerojatnih šest Superbowla, četiri nagrade MVP-a finala i tri nagrade MVP-a regularne sezone. U svojoj karijeri može se pohvaliti nevjerovatnim 541 touchdown dodavanjem, a jedini koji ih ima više od njega je Drew Brees, fantastični QB NO Saintsa.

Brady je na svojim društvenim mrežama podijelio jedan video u kojem se u prvi trenutak čini kako će reći svoje posljednje zbogom američkom nogometu, ali je u posljednji trenutak rekao: "Ja? Ja ne idem nigdje"

Za kraj dodajemo kako je Brady svoju odluku objavio neposredno prije početka Superbowla, a na twitteru je u vrijeme poluvremena njegova odluka skoro pa bila i više popraćena od samog Superbowla.

Učitaj još novosti