01. 02. 2020 - 22:16
SOLSKJER IMA OZBILJNIH RAZLOGA ZA GLAVOBOLJU: United se opet...
907
Shares
SOLSKJER IMA OZBILJNIH RAZLOGA ZA GLAVOBOLJU: United se opet nije proslavio na

SOLSKJER IMA OZBILJNIH RAZLOGA ZA GLAVOBOLJU: United se opet nije proslavio na "Trafordu"

01. 02. 2020 - 22:16
0
Shares

Fudbaleri Mančester Junajteda i Vulverhemptona remizirali su na Old Trafordu u 25. kolu Premijer lige rezultatom 0:0. Debitantski meč za Crvene đavole upisao je Bruno Fernandeš, Portugalac je odigrao svih 90 minuta.

Junajted nije upisao trijumf ni u trećoj utakmici u nizu, poslije dva uzastopna poraza uprkos tome što je većim dijelom meča kontrolisao ritam i bio konkretniji rival.

Jedina šansa u prvom poluvremenu viđena je u 34. minutu, kad je novi igrač Đavola Fernandeš sa ivice šesnaesterca šutirao pored stative.

Iz takve igre, Raul je mogao da zatrese mrežu u 70. minutu, ali mu je David de Hea zaustavio udarac iskosa, a nešto konkretniju priliku nije iskoristio novi fudbaler Vulvsa Danijel Podense u 85.

eptp7kuxuaekktj

Na drugoj strani, dobar pokušaj sa distance imao je Huan Mata, da bi možda i najbolju šansu propustio Andreas Pereira, čiji je udarac iz neposredne blizine odbranio Rui Patrisio.

Na kraju je u junaka mogao da izraste Diogo Dalo, međutim, glavom je šutirao pored stative.

Dva tima sad imaju po 35 bodova i zauzimaju šesto i sedmo mjesto. Junajted u sljedećem kolu gostuje Čelsiju, a Vulverhempton dočekuje Lester.

Učitaj još novosti