01. 02. 2020 - 22:00
U NJEMAČKOJ ZABILJEŽEN NAJSMJEŠNIJI DETALJ SEZONE Švajcarski...
907
Shares
U NJEMAČKOJ ZABILJEŽEN NAJSMJEŠNIJI DETALJ SEZONE Švajcarski golman ispao klovn, a evo ko je izašao kao najveći pobjednik

U NJEMAČKOJ ZABILJEŽEN NAJSMJEŠNIJI DETALJ SEZONE Švajcarski golman ispao klovn, a evo ko je izašao kao najveći pobjednik

01. 02. 2020 - 22:00
0
Shares

Borusija iz Menhengladbaha nije uspjela da sačuva prednost iz prvog poluvremena i da slavi protiv Lajpciga sa 1:2 u gostima, što bi je vratilo na drugo mjesto na tabeli. Čitav razvoj situacije najviše je odgovarao Bajernu koji je usamljen na vrhu. Na kraju ovog meča je bilo 2:2.

Meč je bio poprilično izjednačen kada se sve sagleda, a gost je bio daleko bolji u prvom poluvremenu.

Fantastičnu akciju Borusije je u 24. minutu krunisao Plea dobrim udarcem za 1:0, a 11 minuta kasnije novi gol u mreži domaćina.

Nevjerovatna greška domaćih, Hofman je dobio loptu, varkom izbacio protivnika i poslao loptu u mrežu za 0:2.

U drugom poluvremenu nešto drugačija slika, a desio se i detalj koji je možda i najsmešniji u ovoj sezoni u svijetu fudbala i koji će se premotavati i premotavati. Golman Zomer je uhvatio loptu, ispustio je tako da je ona prošla kroz noge defanzivcu Borusije i došla je do Šika koji je bio sam za 1:2.

screenshot-7-1000x0

Gosti su odolijevali, imali su i igrača manje pošto je Plea dobio drugi žuti karton, a konačnih 2:2 postavlja Nkunku pred sam kraj meča, u 89. minutu. Bio je to sjajan udarac, ali je Zomer ponovo morao bolje.

Učitaj još novosti