29. 01. 2020 - 11:08
NAJPOUZDANIJI MOGUĆI IZVOR Mourinho u posljednji tren Interu...
907
Shares
NAJPOUZDANIJI MOGUĆI IZVOR Mourinho u posljednji tren Interu ispred nosa uzima veliko pojačanje - ova IGRAČINA stiže u Tottenham

DI MARZIO OBJAVIO

NAJPOUZDANIJI MOGUĆI IZVOR Mourinho u posljednji tren Interu ispred nosa uzima veliko pojačanje - ova IGRAČINA stiže u Tottenham

Sport.ba
29. 01. 2020 - 11:08
0
Shares

Polako se približavamo foto-finišu prijelaznog roka, a jedan od igrača koji će sigurno promijeniti sredinu je Olivier Giroud. Iskusni Francuz dugo se spominjao kao vrlo izgledna opcija za napad Intera, ali su Nerazzurri u posljednje vrijeme ohladili svoj interes spram zlatnog Tricolora. 

Gianluca di Marzio javlja da Inter sada razmišlja o tome da dovede Girouda na ljeto kada mu istekne ugovor pa neće trebati plaćati odštetu. Poznat je to recept kojeg je sportski direktor Beppe Marotta usavršio još u doba kada je bio u Juventusu.

giroud23

No, Giroudu se takva ideja ne sviđa jer bi ostankom na Stamford Bridgeu bio osuđen na grijanje klupe za rezervne igrače. A to mu nije u interesu iz razloga što bi u nedostatku minuta mogao ostati prekobrojan na popisu Didiera Deschampsa za Europsko prvenstvo. 

Nećkanje Intera iskoristiti bi mogao bivši strateg Nerazzurra. Jose Mourinho u potrazi je za centralnim napadačem nakon što se pokazalo kako je ozljeda Harryja Kanea teške prirode te ga neće biti možda do travnja, a možda i duže. Stoga The Special One hitno treba rješenje, po mogućnosti nekog iskusnijeg i ne pretjerano skupog.

kane

Tottenham nudi Giroudu ugovor na 18 mjeseci, prenosi di Marzio. Napadač je zainteresiran za selidbu u redove viceprvaka Europe, no Chelsea nije najsretniji s raspletom u kojem pojačavaju ljutog rivala. I tu zasad najviše zapinje realizacija ovog posla.  

Gdje će francuska devetka dočekati februar, saznat ćemo do kraja petka, do kraja traje prijalazni rok i u Italiji i Engleskoj.

 

Učitaj još novosti