27. 01. 2020 - 22:08
JE LI ON NJIHOV AS IZ RUKAVA Napoli krenuo po Interovog...
907
Shares
JE LI ON NJIHOV AS IZ RUKAVA Napoli krenuo po Interovog napadača koji je trenutno na posudbi

PIAMONTI BI MOGAO PODNO VEZUVA

JE LI ON NJIHOV AS IZ RUKAVA Napoli krenuo po Interovog napadača koji je trenutno na posudbi

27. 01. 2020 - 22:08
0
Shares

Četiri dana prije kraja zimskog prijelaznog roka Napoli se razletio na sve strane u potrazi za napadačem. Poslije odluke Đenara Gatuza da prekriži Fernanda Ljorentea sa liste igrača na koje računa u budućnosti, Napoli je ostao samo na Arkadijušu Miliku i Drisu Mertensu, kome ističe ugovor za šest meseci, kao klasičnim napadačima.

Italijanskim fudbalskim nebom prostrujale su vijesti da je Napoli poslao nekoliko ponuda, ali da su one bile odbijene. Prva je za Andreu Petanju iz Spala, vrijednu 21 milion eura, dok je druga bila za Žan Filipa Matetu iz Majnca. Doduše, sportski direktor bundesligaša Ruven Šreder rekao je da Napoli navodno nije poslao nikakvu zvaničnu ponudu za Matetu.

Ispod Vezuva okrenuli su se nekim drugim rješenjima i sada je u fokusu Interov napadač Andrea Pinamonti (20). Mladi reprezentativac Italije je prvi dio sezone proveo u Đenovi i još je tamo, ali klub iz poznate italijanske luke želi da ga vrati Interu pošto se nije snašao. Postigao je četiri gola, uz tri asistencije na 18 utakmica u svim takmičenjima, ali stručni štab nije zadovoljan.

Napoli želi da iskoristi činjenicu da za Pinamontija nema mjesta ni u Interu i spreman je da ponudi 18 miliona  eura za njegov otkup. Sada se čeka odgovor s Meace. Inače, Pinamonti je izdanak škole Kjeva, ali je od svoje 13. godine član Intera, gde je prošao sve mlađe kategorije. Važio je svojevremeno za biser "Nerazura", ali nikada nije dobio pravu šansu da se dokaže, analizira "Mozzart".

Učitaj još novosti