25. 01. 2020 - 13:30
Juve i PSG dogovorili razmjenu igrača: Lijevi bek ide u...
907
Shares
Juve i PSG dogovorili razmjenu igrača: Lijevi bek ide u Torino, desni u Pariz

TRAMPA BLIZU REALIZACIJE

Juve i PSG dogovorili razmjenu igrača: Lijevi bek ide u Torino, desni u Pariz

25. 01. 2020 - 13:30
0
Shares

Juventus i Paris Saint-Germain dogovorili su trampu igrač za igrača – lijevi bek Parižana Layvin Kurzawa preselit će u Torino, a desni bek Stare dame Mattia De Sciglio će se zaputiti u suprotnom smjeru. Priču prenosi nekoliko svjetskih medija, a potvrdio ju je ugledni talijanski transfer analitičar Fabrizio Romano.

Obojica se nadaju kako će u novom dresu pronaći više minuta za igru, jer su u dosadašnjim klubovima igrali vrlo rijetko ili nikad. Francuz je doduše igrao nešto više ove sezone, ali De Sciglio može slobodno precrtati prvu polovicu sezone zbog ozljede.

Talijanski reprezentativac propustio je gotovo dva mjeseca zbog ozljede butine, a prošli tjedan pak nije igrao zbog poderanog aduktora. Kako se još ne zna kad bi se mogao vratiti na travnjake, sasvim je izgledno kako De Sciglio neće igrati odmah čim sleti u Pariz.

Kurzawa nije bio ozlijeđen ozbiljnije u tekućoj sezoni, ali nije baš igrao. Prve dvije utakmice sezone propustio je radi bolesti, a u zadnje vrijeme nije igrao radi misteriozne ozljede, ali i kad je zdrav, često utakmice PSG-a prati s tribine.

Iako obojica žele minute, teško će ih dobiti u nekoj standardnijoj varijanti jer ih obojicu njihovi novi treneri doživljavaju kao vatrogasno, odnosno privremeno rješenje...

Učitaj još novosti