22. 01. 2020 - 20:39
ZEMLJA NAKON OVOG STREPI Červar se obratio javnosti i objavio...
907
Shares
ZEMLJA NAKON OVOG STREPI Červar se obratio javnosti i objavio ono što niko u Hrvatskoj nije želio čuti

EURO 2020

ZEMLJA NAKON OVOG STREPI Červar se obratio javnosti i objavio ono što niko u Hrvatskoj nije želio čuti

22. 01. 2020 - 20:39
0
Shares

Kauboji će u petak od 20:30 sati u Tele2 Areni igrati u Stockholmu protiv Norveške u polufinalu Europskog prvenstva. Očekuje nas istinski spektakl, kakav smo i priželjkivali.

Hrvatska je večeras remizirala protiv Španije 22:22 i tako osvojila drugo mjesto u skupini 1, a Norveška pobjedom nad Slovenijom 33:30 stigla do prve pozicije u grupi 2.

linocervar

"Imamo teškog protivnika. Oni su favoriti", naglasio je selektor naših susjeda Lino Červar u najavi velikog dvoboja za finale Eura. 

"Igraju praktički kod kuće. Igraju dobro, najstandardnije dosad što sam vidio. Agresivni su, dinamični, dobri su u obrani i tranziciji. Imaju dva iznimno jaka pojedinca, Johannessena i posebno tog Sagosena. To su dva nositelja igre, uz brza krila i odličnog golmana Bergeruda. Također, mi putujemo, pa su oni u boljoj situaciji i sve ide na njihov mlin. Dakle, imaju sve", jasan je Červar i dodaje.

karacichrvatska

"Međutim, nećemo se unaprijed predati. Moramo strašno dobro odigrati ako ćemo im parirati. To je, onako, realno. Moramo biti kompletni i svi moraju biti unutra kako bismo im parirali".

Učitaj još novosti