22. 01. 2020 - 10:45
Čilić u trećem kolu nakon trilera u pet setova, evo ko mu je...
907
Shares
Čilić u trećem kolu nakon trilera u pet setova, evo ko mu je SLJEDEĆI PROTIVNIK

Čilić u trećem kolu nakon trilera u pet setova, evo ko mu je SLJEDEĆI PROTIVNIK

22. 01. 2020 - 10:45
0
Shares

Marin Čilić prvi se od hrvatskih predstavnika plasirao u treće kolo Australijan opena u pojedinačnoj konkurenciji nakon teško izborene pobjede nad Francuzom Benoitom Paireom u pet setova, bilo je 6:2, 6:7 (6:8), 3:6, 6:1, 7:6 (10:3) nakon tri sata i 37 minuta igre, piše portal "24 sata".

Nakon izgubljenog servisa na startu prvog seta Čilić je zaredao s tri breaka i lakoćom uzeo prvi set, a posao bi vjerojatno riješio i ranije da je u tajbrejku drugog seta sačuvao vođstvo 5:3 i otišao na 2:0.

Nije se dogodilo, Paire je izjednačio i jednim brejkom u trećem setu okrenuo, a onda je - čini se, totalno izduvan nakon što je u prvom kolu morao u pet setova - izgubio snagu i Marin je to iskoristio.

Nakon dva breaka u četvrtom setu za izjednačenje, u petom brejkova nije bilo pa je presudio produženi taj-brejk u kojem Francuz nije imao šanse (10:3). Bila je to peta uzastopna Marinova pobjeda nad Benoitom u njihovih šest mečeva.

Čilića sad vjerovatno čeka deveti nosilac Roberto Bautista Agut koji prije toga mora izbaciti Amerikanca saudijskog porijekla Mihaela Mmoha, 217. igrača na listi, koji je ušao u turnir zahvaljujući pozivnici.

Učitaj još novosti