21. 01. 2020 - 12:56
POTVRĐENO Stigla službena ponuda za Ivana Rakitića: Ovdje ga...
907
Shares
POTVRĐENO Stigla službena ponuda za Ivana Rakitića: Ovdje ga ama baš nismo očekivali, s njima može pokoriti Evropu

JUVENTUS GA ŽELI

POTVRĐENO Stigla službena ponuda za Ivana Rakitića: Ovdje ga ama baš nismo očekivali, s njima može pokoriti Evropu

21. 01. 2020 - 12:56
0
Shares

Prema najnovijim informacijama talijanskih medija, tačnije dobro obaviještenog Gianluce Di Marzia, Juventus je poslao službenu ponudu za Ivana Rakitića.

Barcelona se ovog ljeta praktički na silu htjela riješiti hrvatskog reprezentativca koji više ne uživa povjerenje trenera kao proteklih sezona. Barca je svoju veznu liniju pojačala dolascima nekoliko igrača od kojih se najviše ističu Arthur i Frenkie de Jong koji bi u skorijoj budućnosti trebali postati nositelji igre katalonskog diva.

arthur

Naš Raketa je tako, malo po malo, postajao sve veći i veći teret, a ove zime bi napokon mogao promijeniti sredinu. Iako je Barca u vrhu napada krcata vanserijskim igračima kao što su Messi, Suarez, Dembele, Griezmann i ostali, Juve im je spreman ponuditi Federica Bernardeschija.

federico-bernardeschi-juventus

Ta priča je već bila aktuelna, posljednje vrijeme se nešto smirila, a sada je ponovno došla do izražaja nakon informacija koje je u javnost plasirao talijanski „transfer guru“.

Prema njegovim saznanjima valja nadodati kako je Barcelona spremana u cijeli ovaj deal ubaciti i pokoji euro budući da je za usluge talijanskog reprezentativca Juve svojevremeno izdvoji 40 miliona eura pa ga se i nisu spremni odreći samo u korist jednog igrača koji će ove godine navršiti 32 godine.

Učitaj još novosti