18. 01. 2020 - 10:34
JESTE LI SPREMNI ZA NEVIĐENI ŠOU Conor i Kauboj garantuju...
907
Shares
JESTE LI SPREMNI ZA NEVIĐENI ŠOU Conor i Kauboj garantuju SPEKTAKL, ovo se ne propušta

UFC 246 U LAS VEGASU

JESTE LI SPREMNI ZA NEVIĐENI ŠOU Conor i Kauboj garantuju SPEKTAKL, ovo se ne propušta

18. 01. 2020 - 10:34
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nekoliko sedmica uoči velikog povratka Conora McGregora i okršaja s Donaldom Cerroneom na UFC 246 u Las Vegasu specijalizirani borilački portali raspisali su se o Irčevoj tjelesnoj veličini. Djelovao je kao da će u borbu s Adesanyom, a ne u velter.

mcgregorconor

.

mcgregor

Međutim, nakon jučerašnjeg vaganja jasno je da će se Conorov povratnički meč održati bez ikakvih problema jer su i on i Cerrone zadovoljili vagu. Mystic Macu je vaga pokazala tačno 77 kilograma (170 lb) koliko je imao i Kauboj.

- Bit će krvi. U to budite sigurni. Ali neće to biti zla krv između nas dvojice - rekao je neuobičajeno pristojni Irac na press konferenciji uoči borbe.

1a8121679fa9e90721b2

Upitan je bio i nastup legendarnog Amerikanca pošto je na jednom od videa serije vlogova UFC-a "Embedded" šepao, no izgleda da je uspio stisnuti zube te da je bol ipak bila trenutna.

40123b25e5a6a7d5dcdd

Conoru McGregoru će ovo biti prva borba još od oktobra 2018. i UFC 229 kada ga je odškolovao Khabib Nurmagomedov. Od tada se nije borio, barem ne u oktogonu, piše 24sata.hr.

S druge strane, Kauboj je bio prilično aktivan i u 2019. imao je čak četiri nastupa. Posljednja dva izgubio je od renominiranih boraca Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea.

4dfaff48b88e0a79489a

Ostali borci također nisu imali previše poteškoća na vaganju. Sunaslovna borba večeri između Holly Holm i Raguel Pennington uslijedit će nakon okršaja Alekseja Olejnika i Mauricea Greenea. Glavni program večeri otvaraju Showtime Pettis i Diego Ferreira.

Jedine poteškoće na vaganju uzrokovala je Alexa Grasso, koja je imala dva i pol kilograma viška iznad granice slamka kategorije. Stoga je njezina borba protiv Claudije Gadelhe otkazana iako je Brazilka insistirala da se održi. Atletska komisija bila je neumoljiva i borbu je otkazala.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti