18. 01. 2020 - 09:38
SALIHAMIDŽIĆ PRAVI VELIKI REZ U SVLAČIONICI Bayern prodaje tri...
907
Shares
SALIHAMIDŽIĆ PRAVI VELIKI REZ U SVLAČIONICI Bayern prodaje tri mega zvijezde, Perišić također ne ostaje u Munchenu

BILD

SALIHAMIDŽIĆ PRAVI VELIKI REZ U SVLAČIONICI Bayern prodaje tri mega zvijezde, Perišić također ne ostaje u Munchenu

18. 01. 2020 - 09:38
0
Shares

Na kraju sezone u münchenskom Bayernu sprema se velika čistka koju neće preživjeti ni hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, javlja ugledni Bild.

Bild je objavio ekskluzivnu vijest u kojoj spominje mogući odlazak osam Bayernovih prvotimaca na kraju ove sezone, a među njima se našlo i ime Ivana Perišića.

perisicoutinho

Hrvatski veznjak ovoga ljeta najvjerojatnije neće dobiti produženje ugovora i Bavarci su mu navodno već poručili da si do kraja sezone počne tražiti novi klub.

Perišić je u Bayern stigao prošloga ljeta na posudbu iz milanskog Intera, kao zamjena za Leroya Sanea koji se povrijedio, a bio je velika želja bavarskog velikana. U 19 nastupa zabio je četiri pogotka i podijelio šest asistencija.

perisic

Međutim, odlaskom Nike Kovača s mjesta trenera Bayerna, Perišiću je postalo jasno da neće dobivati veću minutažu, a sve ukazuje da će ‘Vatreni’ ovoga ljeta potpisati za svoj osmi klub u profesionalnoj karijeri.

neuermuller

Osim Perišića, na izlaznim vratim Allianz Arene nalaze se velike zvijezde kao što su Phillipe Coutinho, Manuel Neuer i David Alaba. Tu su također i Jerome Boateng, Javi Martinez, Thomas Müller i Thiago Alcantara.

Učitaj još novosti