16. 01. 2020 - 22:04
Hrvatska na jedvite jade dobila Crnu Goru nakon neviđenog...
907
Shares
Hrvatska na jedvite jade dobila Crnu Goru nakon neviđenog opuštanja, a time-out selektora je apsolutni hit: Je li moguće da im je ovo rekao?!

IZBORILI ČETVRTFINALE EURA

Hrvatska na jedvite jade dobila Crnu Goru nakon neviđenog opuštanja, a time-out selektora je apsolutni hit: Je li moguće da im je ovo rekao?!

16. 01. 2020 - 22:04
0
Shares

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom 11-10 nad Crnom Gorom direktno se plasirala u četvrtfinale Europskog prvenstva u Budimpešti kao pobjednik Grupe A.

vaterpolohrvatska

Utakmicu je odlučio Xavi Garcia golom u zadnjoj minuti, ali kad je Vrlić zabio gol za 10:5 za Hrvatsku koncem treće četvrtine, niko nije mogao ni slutiti da će utakmica završiti dramom.

Ipak, Crna Gora je napravila nevjerovatnu seriju 5:0 i minutu prije kraja došla je na 10:10. Selektor Hrvatske Ivica Tucak tada je pozvao minutu odmora tijekom koje je pošteno oprao svoje igrače.

vaterpolo-hrvatska

"Dođi, Joke... Ej, ej, momci. Šta smo se usrali? Ništa, nebitno, ej, nebitno, igramo najnormalniju utakmicu, ono što smo dogovorili. Ne smijemo gubiti ove lopte na vanjskoj liniji. Krenuli su nam u presing, razdvojili su nam prvu i vanjsku liniju. Moramo raditi u toj fazi presing i kad se formira zona kao što smo igrali na početku, gledati gol", vikao je Tucak pa pokušao još malo motivirati igrače:

tucak-vaterpolo

''Što smo se usrali, koji vam je kur**c danas?", dodao je Tucak. Očito je urodilo plodom jer je Garcia zabio za veliku pobjedu.

HRVATSKA - CRNA GORA 11:10 (2:1, 4:2, 4:2, 1:5)

HRVATSKA: Bijač (12 odbrana), Marcelić; Macan, Fatović, Lončar 1, Joković 1, Bukić 3, Vukičević, Bušlje 1, Miloš, Vrlić 2, Benić 1, Garcia 2

CRNA GORA: Lazović (4 odbrane), Tešanović; Brguljan 2, Radović, Petković 2, Čučković, Obradović 2, Vidović 2, Đurđić, Ivović, Spaić, Drašković 1, Pješivac 1

(Sport.ba/Foto: HRT)

Učitaj još novosti